Han med stort H...Horatio!!

Vaknade imorse och hörde hur regnet öste ner, mysigt om man nu bara kunde vända på sig o sova vidare, inget vidare när man ska upp och jobba.
Förmiddagen gick väl bra. Ridningen gick helt ok, jag gillar att mina bebisar gör framsteg.

Horato har blvit så JÄKLA stor, shit vad han har växt, han är fortfarande en liten räka eller, han har breddat sig också, men han är fortfarande så himla elegant. Han är baskemej högre än red, och red är kring 1.70. En jättebebis med andra ord. Han är väldigt rolig den hästen, han har en sån speciell personlighet, och det likaså bara växer mer och mer för varje dag som går.
Jag och Jess försöker komma på vad han kan ha varit i sitt gamla liv, vi har lite olika gissningar, vi tror att han varit en strippa som gått completely mad och slutigen hamnat i ett rum med vita väggar o tvångströja på. haha, låter lite hemskt, eller hur? Men vi menar inget illa med det, man måste nog se honom för att förstå.
Det första han börjar med på morgonen efter vi mockat hans box är att vandra, spinna runder, bocka i sin box, då är det bara till att kasta ut honom i paddocken, han hör liksom röster i sitt huvud. Man skulle kunna tro att så fort han kommer ut ska han bära sig riktigt dumt åt och vara vild, men han är lugn som en filbunke, bara står där, ser sig omkring. haha.
Sen är han en riktig nakenfis. Vi tänkte först att han kanske varit nudist, han vill bara vara naken, men något han också gillar är att slita av sig alla sina saker, haha. Jag vet inte HUR många täcken han har slitit i bitar, hur många benskydd/boots han lyckats fördärva, lämna honom utan uppsyn för en sekund och han har snyggt plockat av sig.
Nu får han iallafall sova naken om nätterna, han har berättat det så tydligt för oss att inte vill ha något på sig.
Han är så underhållande, man kan inget annat än att skratta åt honom.
Bortsett från allt hans trams är han den coolaste 5åringen jag ridit såhär långt (pepparpeppar..) Han har väldigt lätt för att lära, är guda snäll och god potential för att bli en riktigt grym dressyrhäst.
Gud, detta blev en hel uppsatts om honom och jag skulle kunna fortsätta, där finns så mycket att berätta om honom!
Så, någon därhemma som nappat på denna filuren?
En sponsor skulle inte vara helt fel!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0