saturdaynight

My gosh, gårdagen.
Kvällen.
Vi gick ner och satt oss med folket där nere, jag och jess. det helade började bra. Slovvarna var väldigt generösa med alkoholhaltiga drycker och den där blandningen var inte att leka med. Blev en trevlig kväll, jag ,jess och carlos satt ute tills kl2, sen tog sig jess hem på sin cykel och jag tog mig upp för trappan. Blev själv mykt förvånad imorse när jag vaknade upp utan varken huvudvärk eller illamående,. Käkade frukost och gick tillbaka tills min säng, eller la mig ner med andra ord, min säng fungerar även som köksbord i min lilla lyxvilla. Sov till lunch och sen kom jess hit, vi kände båda att lite friskluft inte skulle sitta helt fel så vi tog en promenad till chockladfabriken och drack en kaffe / te (givetsvis för engelskan) promenerade tillbaka drack ännu mera kaffe/te. Ikväll stack vi till donkan, bra belut.

Nu ska jag kolla tv
Måndag imrogon, jobb jobb jobb
Fast normalt folk här har visst helgdag imorgon, normalt folk, jag ingår inte i den kategorin.

Godnatt

Kärlek

baah

bah, jag är trött.
Det var en mykt lång dag idag. Var inte klara förrän strax efter 18 och det var UTAN kaffepaus, det fanns det inte tid för idag  inte.
Ridningen har gått helt ok. Det mesta har gått helt ok, vi har bara haft fullt upp.
Stack iväg till volg med jess efter jobb och vi inhandlade lite vin, ost och massa frukt. Ska bli skönt att bara slappa idag, har verkligen ingen enerig kvar.
Bara till att ladda inför morgondagen, har kunder på några hästar imorgon så det kan bli en kul dag. Dvs, om dom inte betämmer sig för att komma lunch eller kvällstid. Då är dom EXTREMT ovälkommna, iaf från mig.
Ahh, det skulle inte förvåna mig om dom kommer nån dum tid...det  är ju helg och allt..

Iaf efter morgondagens hårda arbete belönnas min lilla kropp med en dags vila. WIHOOO
SOVA SOVA SOVA!

Hoppas på solsken så att vi kan sola hela dagen lång,
FAN vi glömde köpa solkräm åt jess. Damn

Kärlek

fredag

Jag är lite stressad, det kan man märka
Men nu nr Birgit inte är här och ansvaret ligger på mig vill jag givetvis göra ett så bra jobb som möjligt. Jag är glad över teamet vi har, måste säga att alla jobbar på bra och sköter alltid sitt jobb, här är ingen man behöver jaga..!
Gårdagen gick bra, ridningen helt ok. Eller ja, lilla ponnyn var inte så jäkla rolig igår, han har blivit riden av en liten tjej nu den senaste veckan och det märktes tydligt. I övrligt gick det bra.
Vi gjorde ingen speciellt efter jobb, jag slöade mest, ringde hem, och tänka sig att mien skätt befann sig i huset!
Idag är det fredag och imorgon är det lördag vilket betyder att min lediga dag är nära.
Hoppas på relativt fint väder, att ligga lite i solen hade ju inte skadat.

Min klänning som jag beställt till bröllopet har fortfarande inte kommit, beställde den i början av mars och då sa dom att den skulla bli levererad i mitteln av maj, hm, själv tycker jag att mitteln av maj redan varit men nån klänning har då inte dykt upp!
Birgit ringde o kollade med företaget en dag och då sa dom att 2/3 klänningar var på väg och att den sista inte blir levererad tills början av juli ( ! )
1 av dom har kommit, det var B första, så nu är det 50% chans att det är min som kommer som nästa. Tänker i vilket fall som ge mig ut och leta efter en annan klänning nu, tänker inte chansa, nejnej, ska allt hitta en reserv fall den andra bestämmer sig för att inte komma.

Nog om det.
Nu ska jag kila ner och jobba om sådär 10min
Har lite och fixa innan dess
Vi hörs sen!

Kärlek

onsdag

Dagsformen: Lite stel i ryggen, lite trött.

Igår hade vi en jäkla åskstorm, till och med ett av träden här utanför välte!
My gosh
Vi behövde verkligen få lite regn och åska men man behöver ju inte överdriva, vi bad inte om vatten i stallet och vältna träd.
Det är bara extra jobb.

Gårdagen gick annars relativt smärtfritt, blev mykt ridet.
B kom och hälsade på, hon kommer vara sjuksriven ytterliggare 2 veckor och sen får vi se vad som händer.
Tur att vi har ett bra team ändå.
T o J kommer tillbaka ikväll/imorgon igen. Hoppas hoppas att dom hittat några roliga hästar denna gången, börjar blir lite trött på alla unghästar som kommer, lite 5 - 6 åringar tack

Nej, men vi hörs senare, hoppas ni får en bra dag

Kärlek

mimomomo

Gårdagen gick bra, hade 6 hästar att rida. Det kändes bra igår, det mesta under kontroll. To J begav sig till tyskland igår och är tillbaka igen på torsdag, förhoppningsvis kikar birgit inom idag och uppdaterar mig angående hennes tumme, undrar när hon kan komma tillbaka och jobbba igen.

Igår var det VARMT, som bara den! Jag satt på mitt rum på kvällen och svettade som en djur.
Och samma denna morgonen, har inte ens börjar jobba och jag svettas redan, det är nice.
Har sett att vädert ska bli lite svalare igen, skönt faktiskt.

Lyssnar på rixmorogonzoo, bra start..!

Kärlek

Ida - stallchef, haha det låter något..

SÅ VARMT VI HAR HÄR!
Både idag och igår har vi haft 30*. my gosh, det är härligt!
Dock blir det väldigt varmt att rida men jag föredrar att svettas framför att frysa.
Har hunnit med 5 hästar på förmiddagen och har en kvar att rida i em, det har gått bra idag faktiskt, härligt.

Igår var jag och jess nere vid bodensee och steckte i solen, vattnet var frtfarande för kallt för min del men en hel del galna människor badade, efter några timmar körde vi och käkade glass/jordgubbar på vårt favvoställe.

Cheferna drar till tyskland i eftermiddag och kommer tillbaka igen torsdag, så jag får mykt att rida dessa dagarna, inte mig emot.

Svettas.

Kärlek

something sweet

Kan inget annat än att vara på bra humör en dag som denna. Solen strålar och det är närmare 28* ute. Ridningen har gått bra och har fått ganske mykt hjälp av tig idag. Dessutom är det lördag vilket betyder sovmorgon imorgon. Det sägs att vädert ska hålla i sig och då planerar vi en tur till sjön, det enda lilla minus vi har där är att vi fick en lite igor med oss på vår resa..kunde ju inte säga nej åt honom när han så gärna ville följa med. Ikväll ska jag över till Jess och hälsa på.
I eftermiddag blir det löshoppning för alla bebishästar, ska bli kul och se!
Birgit flög av en av dom igår och skadade sin tumme, nu ligger hon hemma och läker sina sår i 5 dagar och sen hoppas jag att hon kommer tillbaka. På måndag åker cheferna iväg till tyskland och då blir visst jag stallchef tills Birgit är tillbaka, oyes
Jag helt och hållet tappat lusten till att laga/ handla mat, har insett att varje gång jag kommer hem från affären är tonfisk det enda jag inhandlat, jag har en tonfisksallads period om man säger så. Äter väl det tills jag tröttnat.

Nu funderar jag på att städa upp lite på mitt rum
Vi hörs

kärlek

.

Dålig uppdaterning, dålig dag, dåligt humör.

Vi hörs

onsdag

Sitter och lyssnar på musik. Högt, högt men det är bara jag som hör den.
Red ut med bigit idag, helt underbart fint överallt nu, hästarna var snälla och solen sken, lyckad ridtur.
Sen har jag ridit 3 andra. Min slöa tjocka vän gick lite bättre idag, och Tig satt upp på honom, hon sa att han aldrig känt så bra, jag trodde inte riktigt på henne men tackade och tog emot, haha

I em har jag liten ponny kvar, sen ska vi ryckta lite hästar och börja packa tävlingsskåpet inför morgondagen.
Det var väl det, tänker nog sitta ute lite ikväll, måste ta till vara på dom fina kvällarna.

kärlek

fint

Arbetade precis som vanligt igår, fast vi har inte så mykt hästar kvar här, ännu en har blivit såld. Idag ska det dock komma två nya och nästa vecka beger sig T o J till tyskland.
Vädert är jättefint och hela veckan ska vi ha upp till 28*, skönt.
Igår fick Tig uppleva discona som brukar hållas här på stället kring lunch och kvällstid. Hon uppskattade inte det så mycket och tog sig ett snack med slovvarna. HA
Äntligen kan man få lite lugn och ro..

Man kan se redan nu kl 6 på morgonen att det kommer bli en fin dag. Himlen är redan klarblå, ingen dimma idag dessutom.
Blir VARMT
Kanske att jag lägger mig i solen på lunchen idag, försöker jobba på min bränna.
Imorgon blir det tävlingar btw, på eftermiddagen.

Vi hörs sen
Kärlek

galopp

Gårkvällens spenderades med jess på mitt rum, vi drack skumpa och käkade jordgubbar till Eurosongcontest. Skrattade åt många av låtarna. My gosh..

Har haft en bra dag idag. Vaknar vid 9 och såg en klarblå himmel, perfekt. Låg och solade en timme, måste börja jobba på brännan inför bröllopet, sakta men säkert.
Vid halv2 körde jag och jess iväg på galopptävlingar, vi fick fribiljetter av en tjej från stallet som själv skulle vara med och rida.
Jättevarmt var det, fina hästar, mykt folk. Trevligt
Efter körde vi till vårt favvoställe och käkade glass/jordgubbar.
Sen hängde vi mest utanför stallet, snackade.

ikväll blir det åska.

Kärlek

lördaaag

Jag har nyss städat mitt rum ordentligt, tänk så smutsigt det kan bli på en så liten yta. Trots att jag städar golvet varje dag och försöker damma lite varannan så blir det ändå grisigt...! DAMMIGT! JAG HATAR DAMM!
Man ser det extra tydligt nu när solen kikar in på kvällarna, det är damm överallt, hur mykt jag än ryster, skakar och torkar.
Nytvättade kläder är ju något av det dammigaste...isch isch isch
Nu har har gjort mitt bästa, sitter man helt still så är det lugnt. Vettifan vart allt damm kommer ifrån.

Aja i varje fall, så som sanne brukade börja varenda mening :) haha
Igårkväll var vi ute och kollade lite i affärer, jag fick köpt ett par 3/4byxor som passar bra på tävling, finns inget värre än att svettas i jeans. Också köpte jag en skjorta. När affärerna stängt gick vi till en fin resturang och åt jättegod middag, jag käkade nånslags pasta, mums. Sen gick vi vidare till vår favorit pub/café/resturang. Jess och Birgit beställde jordgubsglass och jag beställde färska jordgubbar med grädde, supergott. Fick mig att tänka på midsommar, i år ska vi försöka fira det på något sätt, snappsa för mykt och käka jordgubbar eller nått sånt.
Var hemma igen vid halv 11

Idag har stämningen varit lite sådär, på något sätt var folket inte som dom brukar, vet inte om det beror på att vi är alla trötta, kan vara. Har iallafall ridit 4 hästar. Går väl sådär just nu, kan inte sätta fingert på vad det är..
Sen kom jag och tänka på att jag inte fått så mycket hjälp av Tig på sista tiden som jag brukar få..kan vara så att hon har mykt att tänka på inför bröllopet osv...men jag saknar  tips och all hjälp jag brukar få..känns som om jag kört fast lite.

Ikväll ska jag och jess kolla på euro-songcontest. Inte för att vi är jätteintresseade av det, mest för att vi inte har något bättre för oss.

Nej, det får räcka. Imorgon är jag ledig och vi har fått fribiljetter till galopptävlingar i frauenfeld som vi tänkte åka och kolla på.

Ciaó

Kärlek

freitag

Freeeedag
Snart helg, det är kanske vad man tror men jag har 1 hel dag kvar att jobba innan jag får njuta av lite ledighet.
Har ridit 4 hästar imorse, tyckte själv inte att det gick något vidare men både Tig och Birgit tyckte att den ena gick extra fint idag, vilket var väldigt skönt att höra.
Vi har en lite tryckt stämmning i teamet för tillfället. Mest mellan Slovve och Birgit, han har knappt sagt ett ljud till sen hon kom tillbaka från sin semester, till mig och jess muttrar han mest lite ibland. Han är som en jävla pms-kärring, en med ett sämre morgonhumör får man lite efter. Isch, har väl aldrig riktigt gillat den där karlen...eller flickan..
Sen har vi slovve nr 2, Igor, stackrn, ser ut att ha blivit hämtad direkt från koncentrationslägert, nej Ida, man skojjar inte om det. Men han är så tunn och mager, blek som få och så springer han runt i sina blåa arbetsbyxor med hängsle...my gosh..
Däremot är han alltid på ett gott humör och hälsar lika vänligt. Ett annat minus med honom är kanske svettdoften..ja, det är inte så attraktivt inte..irk...dessutom har han inget bordskick...nej, nu sitter jag mest här och letar fel..jag är väl inte så jävla perfekt själv.

När jag var hemma sist passade jag på att köpa en massa nya pikétröjor att ha och rida i
Den dyrasta av dom från schoeckmöhle är den av absolut sämsta kvallitet, redan efter en tvätt har den töjts ut ned till. Hm, och dom billigaste ser precis likadana ut..jag har blivit så jävla lurad.

Nej, nu tänkte jag fixa med lite grejor innan det blir dags att jobba igen.
Har en krav att rida i em. oyes

see u

Kärlek

tordags

Det är torsdagsmorgon. Det är så stillsamt på morgnen när jag går upp, kanske inte så konstigt med tankte på att jag stiger upp i ottan. Allt är så tysk innan dom andra vaknar. Det är fint nu när sommarn är på väg, fåglarna sjunger lite för en och det är redan ljust.
Igår kände jag mig fortfarande rätt seg, kan inte säga om det är bättre idag, det återstå att se när jag väl börjar jobba. Hoppas på mer engeri iallafall.
Igår em hände rätt mykt. Hästar flyttades runt, kom tillaka, kom nya, därimellan hade vi veterinärbesiktning osv..
Tiden gick snabbt och efter jobb blev det inte mykt gjort.
Åkte snabbt till volg med jess och fick inhandlat lite mat, efter att ha levt hela veckan på min jäkla tonfisksallad kände jag att det var dags för något annat.
Vi satt kvar därnere ett tag och snackade.
Hann även med att prata med pappa och resten av familjen på kvällen, jättebra att ni skaffat skype därnere också..!

Det var väl det, sen tror jag bestämmt jag somnade.
10min tills jag börjar...Tig gav mig ett dressyrprogram igår som jag ska försöka lära mig, kan läsa igenom det några gånger..
Vi hörs senare
Ha fin dag alla

Kärlek

onsdag

Var ännu tröttare och segare idag. Vet inte varför, men jag försöker skylla det på vädert.
Hann med att rida 4 hästar imorse och det gick väl sådär, som sagt, känner mig kraftlös idag.
Har en kvar att rida + en att longera i em.

Har en massa saker jag borde ta tag i o organisera idag. Får låta bli att skjuta fram saker.
Har försökt få tag i frisören idag men utan framgång, börjar bli tid att bättra på slingorna igen. och klippa lite

Ska köra o handla med jess ikväll. Har levt på tonfisksallad i tre dagar nu. Börjar bli sugen på något annat.

Kärlek

tisdag

Idag har jag varit seg. Vi alla har varit sega. Jag vill skylla det på vädert. Lite gått, lite åska, lite sol. Ungefär så har du hållt på idag. Ridningen har gått okej, red 3 hästar i morse. Tig hjälpte mig med den ena, stor och tjock privathäst. Han är så lat att det inte går att beskriva. Man måste uppleva det för att förstå. I varje fall så med tigs hjälp kan jag lova att vi fick bra fart på honom, det visade sig även att han hade en jäkla trav.
T skickade över en ponny från hennes lista till min i em. Fick rida lilla ponnyhingsten idag igen. En riktigt fin ponny, sån jag önskat sådär för att 10 år sen kanske :P

Vi tog beslutet om att var och en gick på sitt håll ikväll, slöa som vi är bestämmde vi oss för att vila. Imorgon är en ny dag, och vi kommer vara mykt piggare..!

Btw så kommer jag nog hem på semetser under falsterboveckan, wiiihoooo!!

Kärlek

seeegt

Måndag
Tänka att även en måndag kan kännas rätt trög även om man har sitt drömmjobb. Idag gick allt ganske långsamt. Lite för stillsamt för min smak. Ridningen gick okej, men inte mer än så.
har kollat in hemsidan som blivit uppdaterad. nice
Ikväll har vi haft kunder på en häst och druckit en öl tillsammans.
Vi var alla rätt trötta så för min del blir det en tidig kväll

Ikväll käkar jag brieost och jordgubbar.

Kärlek

söööndag

Vaknade vid 9 kikade ut genom fönster och till min stora glädje sken solen!
Gick upp och käkade frukost, kollade på Topmodel som jag missade i torsdags,
Vid 12 kom jess och vi bestämde oss för att köra till steckborn och njuta lite av solen.
Vi satt vi vattnet ett slag och efter 1,5 timme tröttnade vi på det och ville äta glass. Vi körde längs med vattnet i sökandet efter en resrurang. Vi hittade en, men till vår stora besvikelse så var den fullbokad tills kl 16, nejtack, vi väntar inte..
Vi gick vidare i vårt desperata sökande, hittade något som såg ut som en resturang och gick bakom byggnaden för att hitta själva "uteserveringen" vi upptäckta ganska snabbt att vi var inne på ett ålderdomshem, haha, vad vi skrattade...!
Sen bestämde vi oss för att köra till frauenfeld istället, där kunde vi både få käka god glass och kolla på folk.
Så blev det, vi avnjöt en god glass och fick ett samtal av birgit som höll på att baka kaka och bjöd in oss på kaffe och kaka, v tackade givetvis ja till erbjudandet.
Stannade ett par timmar, pratade, kollade på kossorna, klappade på värdens nog vackrasta lilla varelse, en svartvit kalv...! SÅ SÖT!
Sen körde vi hem igen, kände för att gå ut och äta middag så det gjode vi, körde till frauenfeld igen.
Hade en trevlig dag, köra runder är precis vad jag gillar, det är håkansson blodet inom mig. haha kan inte sitta still!!

Nej, nu ska jag försöka ta dö på en störig fluga!
Vi hörs imorgon

boden
Bodensee! Bästa stället att spendera varma sommardagar på!

Bi
Birgit fina utsikt över bergen, syns dock inte så bra på bild, men ni kanske kan ana dom där i bakgrunden!

Kärlek

söndag

Ledig idag.
Sov tills 9
Igårkväll käkade vi pizza och drack lite vin
Idag skiner solen, igen
Skönt, förhoppningsvis tar vi oss en sväng till bodensee, kollar på folk och käkar glass
Fick pratat med syster,paulina och kusinen igår, utgång på deras schema, haha , saknar fina förfester, får ta igen det när jag återvänder..
Allt känns bra här just nu, jag låter dagarna bara flyta på, utan någon nedräkning.
Så mycket kul att se framemot, söndags utflyckter med ( mest) Jess men hoppas också på att få med Birgit lite. Sen bröllop och allt vad det innebär med förberedelser osv och SEN är det redan dags för mig att komma hem om igen :)
Så, ni förstår själv hur snabbt tiden kommer gå!

Funderar på att kolla lite svampbobfyrkant nu, på tyska givetvis.!

Ha en fin söndag!

Kärlek

lördaaag

Fått ridit 5 hästar på förmiddan och det var allt idag för min del : )
Känns riktigt bra
Vi jobbade på riktigt bra imorse, girlpower säger jag bara haha
Helst av allt skulle vi vilja vara lediga i eftermiddag, köra till sjön och käkaglass eller något, hade varit riktigt nice
Men så blir det inte!
Imorgon däremot är vi alla lediga, skiner solen så spenderar vi nog dagen vi sjön, kan bli härligt. Har dock hört rykten om regn och åsk skurar imorgon, wiiihooo

Ikväll tänkte jess och jag käka något och umgås, får se vad vi kan hitta på

Vi hörs
Kärlek

vardag

Har ridit 5 av mina 7 hästar idag.
Solen skiner.
Mitt öga är bättre
Mitt ridsår är skyddat
Mitt öra mår bra
Jag är lycklig idag

Birgit och jag hade barnsligt kul åt detta, jag på stallets minsta häst och birgit på stallets största!

mm

Sen bytte vi, mest för att det var kul och känna skillnaden :P haha

mm

hah

CIAÓ!!

Kärlek

kladd

Väderprognos torsdag: 25* SOL
wow, äntligen har det fina vädert kommit tillbaka. Riktigt häärligt
Det blev mykt ridning, mykt mykt ridning, spenderade hela förmiddagen i sadeln, 6 st tror jag att jag hann med på fm och en på em
Bla 2 ponnys, haha, fast det är fina ponnys iallfall, så det går väl
Och jag HOPPAT första gången på mer än ett år...!hahaaha
Det var en upplevelse...
T kom ut och tittade när jag red den nya ponnyn som kom igår och sen skulle hon ha mig till att provhoppa den, och vi tog oss över, behöver nog inte skriva mykt mer än så...hahaha
Red ute i solen hela dagen så det slutade med en härligt ridbränna.

Vid halv6 körde vi iväg t till flygplatsen, hon ska över till england denna helgen och besöka sin mor
Jess och jag satt i en härlig bilkö på vägen tillbaka, men det kunde ha varit värre kom vi fram till.
Väl hemma var vi utsvultna och invänade Jurg som varit iväg och lämnta en häst, nr han äntligen kom tillbaka gav vi vort hunderna till honom och stack iväg och käkade i pfyn. Nice

Dagens sämsta: Jag tror jag fått ögoninflamation...Kan det självläka?
Dessutom har jag ridsår och inflamation i mitt öronhängshål.
Bortsett från det är jag fullt frisk och välmående! =)

Nu är det tidig fredags morgon. Jag tittar ut och kan nog konstatera att vädert blir helt ok idag också.
Får ta och dricka upp mitt kaffe och sen göra mig iordning.

Hoppas ni får en bra dag!

Kärlek

alltsomärdittärmitt

så ,då var denna arbetsdagen avklarad. Nästintill smärtfritt
Efter jobb stack vi snabbt till posten och jag betalade en räkning ( bättre sent än aldrig ) sen en snabb vända på volg.
Jag köpte jordgubbar :) långtifrån supergoda men lite smak fanns där trots allt! 
Nu sitter vi på mitt rum med varsen dator och nördar oss. Tänkte sitta dänere o dricka en  öl men någon klåfingrig har varit på och snyltat all öl. Super

Nej, det händer väl inte nått mer intressant idag. Nu får det räcka
Ciao

Kärlek

ajaj

min mage håller på att dö litegrann varje gång jag käkat.
Vet inte vad det beror på faktiskt.
Idag började det nästan direkt när jag ätot, rätt bra för då kan jag ju hoppas att det gått över till kl 2
Skumt
Det gör liksom så ont att man inte kan gå upprätt, som om alla tarmar snott in sig, lovely.
Dooon't like it

Ridningen har gått mykt bra idag. Ridit den finaste 7åringen någonsin, vad sägs om att köpa?
I em ska jag hjälpa jess lite och sen är alla hästar klara för idag

Blir en lugn kväll, tror jess och jag gör varandra sällskap, dricker te och nördar oss framför datorn lite

Kärlek

tisssss

Fotograferingen blev av idag.
Inget strålande solsken men dock inget regn så man får vara glad för det lilla
Hade lämnat kvar flätorna i 4 av hästarna igår för att förhoppningsvis bara kunna rätta till några idag, HA det trodde vi ja.
Haha, alla såg ju inte helt ok, men åandra sidan syns det inte jättemykt
Vid halv 11 kom fotografen och det hela kunde börja, vi var riktigt grymma måste jag säga och klarade av allt på bara några timmar. Jess fick ta några fina foton med Rosetti och jag hamnde på bild med Rubilessa.
Ett steg framåt sa Tig, nästa gång får du rida nån i trav, haha
Det blev många fina bilder och jag ska upplysa er när hemsidan är uppdaterad
Förmiddagen blev lång, inte förrän halv 2 var allt klar och jag och Jess kunde gå på lunch.
Vi fick lunchrast till halv 4
Därefter behövde jag bara rida en häst till och sen kvällstallet.

Är extremt trött idag, blir inte mykt gjort denna kvällen.
Kolla på film kanske

Kärlek

grillar

Blev en helt ok dag
Det har gått ganska snabbt allting
Efter jobb körde jag och jess till coop för att inhandla något att grilla
Vid 7 startade det hela, vi drack vin och hade trevligt
Nu hamnde vi här med varsen dator framför oss, söker lite kontakt med omvärlden.
Alltid bra
Efter en natts ganske dålig sömn så är jag rätt så trött
Hoppas jag kan sova lite bättre i natt

Imorgon blir det förhoppningsvis fotografering
Dvs, om det inte ösregnat igen

Kärlek

Helgen

Okej, då tänke jag uppdatera er om helgen som gått

I lördags festade jag och jess till det med lite för mykt öl efter jobb och bestämde oss därefter för att gå bort till lilla resturangen i pfyn och äta. Maten var god döremot grannarna vid bordet brevid envisades med att försöka prata med oss, jag låtsades att jag inte kunde förstå någon tyska överhuvudtagen och vi smet ganska snabbt därifrån. Begav oss till chockladfabriken och drack kaffe.

Igår var vi lediga och hade planerat en utflykt till Insel Mainau, en ö i tyskland med massor av blommor och ett hus med fjärilar. Jess kom  till mig strax efter 11 och vi käkade lite frukost, sen lite efter 12 körde vi.
Vi hittade dit på första försöket, imponerande.
Promenrade runt ett tag och kollade, insåg att det var vi och alla barnfamiljer/äldra par där. Wihoo
Nej, men det var mykt fint där. Tror vi spenderade ett par timmar där innan vi körde hem igen. Väl hemma satt vi oss vid utebanan och kollade lite på när folk red. Skönt att för en gångs skull bara tiita på.
Lite senare på kvällen körde vi till frauenfeld och käkade, sen tillbaka till min lilla lägenhet och nörda oss framför datorn.

Idag regnade det åter igen. Fotografering av hästarna stod på schemat, jag tyckte väl det kändes sådär. Började iaf fläta nån häst och sen ringde jag Tig för att höra så att fotograferingen verkligen blev av, och det skulle den.
Två flätade hästar senare kommer T o J och berättar att fotografen ställt in, han ville tydligen inte i regnet, haha, så kan det gå!
Nu ska han komma imorgon istället. Aja, sånt är livet

Har ridit 3 hästar på förmiddagen och har en del kvar att göra i em.
Ikväll ska vi arma arbetare grilla tillsammans. Kan inte påstå att jag älskar alla i detta sällskapet, men lite grillat är väl inte helt fel..jess och jag kan roa oss med att kolla på medan dom andra arbetar, HA

Vi hörs, nu ska jag snart börja igen

kärlek

sol

helt ok väder idag, äntligen
Har precis ätit en stor lunch och är på tok för mätt.
I eftermiddag ska jag och jess leka med warlock lite. Jag suger på att ge lektioner. Vill inte ens kalla det en lektion. Jag kan inte se..eller jo, det kan jag väl, men jag kan inte förklara. Ibland är det liksom som om man inte vet vart man ska börja, jag har för lite kunskap av att undervisa.
Aja, det får väl gå som det går

Ikväll ska jess och jag hitta på något. Typ, gå ut o äta något kanske. Och imorgon beger vi oss ut på en liten utflykt.

Nu sittar jag och väljer mellan att kolla på tv eller städa mitt rum. Hm, svårt val men jag är trött..

Kärlek

fireabend

Det blev en rätt så händelserik eftermiddag, inte riktigt vad jag planerat.
Det kom kunder vid 2 och dom ville gärna kolla på en liten 4åring vi har, Så J bad mig visa honom. Red bara runt lite i skritt,trav och galopp. Han var duktigt
Efter det var där en av privatryttarna som ville att jag skulle rida hans häst, han själv hade visst ätit för mykt, vilken undanflykt. Iaf tog jag ut hästen på utebanan, bortsett från några bocksprång så gick det väldigt väl, lite förvånad själv faktiskt.
Ägaren tyckte det gick så bra att han betalde mig lite visst, jag tackade och tog emot
Sen fick jag jätte ont i min mage, kunde nästan inte röra mig, ni där hemma vet att jag kan få det ibland. Jag bet ihop, longerade Warlock för jess och sen hjälpte jag henne lite, jag satt mest på stolen i hörnan och hade ont.
Det var väl typ det som hände och lite till..
Efter jobb drack vi en öl därnere och nu väntar jag på att en liten elak ponnyhingst ska anlända. Den ska vara på lite tillridning, efter att ha bockat av sin lilla ryttare några gånger.
ska bli spännande att se vad det är för ett litet monster....hm ,jag undrar...har dessutom hört lite ryckten om att jag åker på att rida den.

tänkte nog kolla på en film ikväll...

Kärlek

någon med en bil

Där är någon utanför med en bil. kl6 på morgonen. Fast jag vet ju att det är slovve som ska åka. Ha, hejdå på honom.
Igårkväll kom Jess över, vi hade ost och vin kväll, i väntan på att T o J skulle komma tillbaka från tävlingen. Det var trevligt, vi slöade mest, kollade lite tv, lyssnade på musik, snackade. Fatta så kul det är att ha lite sällskap!
Vid 22.30 kom dom iallafall och välbemötta av hela teamet, haha, alla kom ner för att hjälpa till
Tävlingen hade gått bra och hon var mykt nöjd med alla hästar

Idag är det 1 maj, nomala folk är lediga idag, hoppas ni njuter...

Nu är det en tidig morgon. Kämpar för att vakna till liv.

Kärlek

RSS 2.0