Wed-nes-day

Vilken lång dag dag det blev, eller ja, hade väldigt mycket att göra idag.

Hann med att rida 3 i förmiddags, dom gick nog helt ok vad jag kan komma ihåg, ja just det, jag red en av dom nya hästarna idag. Ett jättetrevligt sto, 10år tror jag, placerad ett antal gånger i svårklass. Jättemysigt sto.

I eftermiddags red jag en annan ny häst, han var förfärlig. J kom in och hjälpte mig med honom, det blev vilda västern där inne.
Vi får se hur han går imorgon, om han tänkt på saken..

Ikväll efter jobb var jag helt slut, ska bli skönt att kestutis kommer tillbaka från sin semester så vi har honom tillbaka imorgon..fan vad trött jag är..!
Ni vet när alla muskler i hela kroppen är väldigt spända och vill bara ligga ner..

Aja, nog med klagande.
Det har ju gått bra idag, är bara fruktansvärt slut.



BILDBOOOOMB!!!

























BILDBOMB!!!







Im back

Se, nu har det blivit ett litet uppehåll igen, attans!!
Men denna gången berodde det på att elin och johanna plötsligt bestämde sig för att göra en spontan resa till schweiz för att träffa mig (eller kanske bara för chokladen?)
Vilket var mycket trevligt! Har haft en jättemysig långhelg med mycket skratt, god mat och tjejsnack, vad jag saknar er! Alla dessa små grejer som jag saknar så
Får mig att längta hem, juli..då ses vi..!

Nu är jag tillbaka till det normala igen, jobba jobba jobba. Det går väl helt ok tycker jag.
Imorgon tänkte jag lägga in några bilder från helgen men tills dess får ni ta en titt på mina små videoklipp istället, inget märkväridig, men ändå :P

http://www.youtube.com/watch?v=y5Pac_UKecs

Vi hörs imorgon. nu ska jag koka ihop en sallad samt invänta dom två nya hästarna!

Ciaó!

Varför går det så långsamt dåååå?

Nu längtar jag jättemycket på att klockan ska bli nio så att jag kan få köra iväg mot flygplatsen. Hämta upp elin och Johanna. Spontan resa. Det älskar vi!
Ska bli så kul att ha dom båda här några dagar, vad kul vi ska ha!

Solen har strålat idag, när jag körde till fauenfeld vid 3 tiden var det hela 20*. Fint.
Så jag har ridit ute hela dagen. Hästarna har gått bra. Det mesta har gått bra, kännts bra. Såklart!
Imorgon ska det också bli varmt och fint. Sen ska det börja regna...hela helgen, men vad gör det med så fint sällskap?
Vi ska nog genomlida regnet, tillsammans. En fin dag får dom iallafall uppleva här :)

T o J o J o P ( haha ) har beget sig av till tyskland för att titta efter nya hästar, behövs påfyllning nu.
Igår åkte mina fina älsklingar, babybear och babystallion. Dom får det säkert bra, båda var ritkigt snygga när dom åkte och såg ut att vara vädra minst det dubbla.
O på måndag åker 4-5 hästar till tysklans, så ja, vi behöver påfylling.

Idag har jag kämpat vidare med horatio, fast jag vill kalla honom Nasse, han blir babybears efterträdare. Om allt går som planerat så ska jag starta med honom på tävlingen jag är anmäld till i april. Det ska nog gå bra.

Nej, nu ska jag slita mig härifrån.
Fan vad tiden går sakta ibland...!!

Monday morning.

Har gått bra
Hann med att rida 4 hästar i förmiddags, vilket jag är väldigt nöjd med. Red Red idag, han var fin som vanligt, pigg som satan bara, men såklart, han var ledig igår, också tycker han det är extra spännande att vara ute, men jag gillar när där är lite glöd i honom.
Nästa jag red var depserado, och även han var väldigt pigg, men han höll sig i skinnet, imorgon åker han till sin nya ägare, kommer sakna den lille skiten, ska rida honom en sista gång imorgon. Horatis hade också en bra måndag, han blir lite bättre och stabilare för varje gång. Sist ut innan lunch var jamila, lite spänd till en början men om man distrarherar henne med öppnor och slutor så slappnar hon av ganska snabbt.

I eftermiddag har jag tre kvar, så tiden lär gå väldigt snabbt, jag älskar det.
T,J o J beger sig nog till tyskland imorgon eller på onsdag, hoppas dom hittar lite nya fina hästar!
och en sadel åt mig!

Nej, nu ska jag hänga tvätt innan det är dags att börja igen,
Ciaó!

Fin himmel ikväll








I got kicked.



Igår på löshoppningen blev jag som sagt sparkad på min stackars axel.
Min muskel är lite svullen och öm idag men det ska nog lägga sig tills imorgon hoppas jag.
Hade iallafall inga problem med att rida med den igår, som tur är, det gäller bara att bita ihop lite.
Så länge inget kommer ivägen för min riding, det accepterar jag inte.

Har sovit riktigt länge och känner mig utvilad. Skönt. Det är lite halvkasst väder, inte kallt men grått och lite regn.
Hade varit skönt med strålande sol, såklart.

Tänkte köra och hitta på något sen, en liten söndags utflykt är alltid bra.

Ibland bevisar dom sin styrka

Det var en stressig men mycket fin dag igår. Ridningen gick kanon och solen sken så vackert. MEn varför är det alltid dagarna då du har något planerat och verkligen måste sluta i tid som det alltid är så mycket att göra?
Igår eftermiddag blev jag tvungen att åka med Jurg till ett annat stall för att rida en häst där. Det störde lite i min planering och efteråt blev jag tvungen att tack nej till en kaffe och rusa i in bilen för att köra tillbaka till stallet och få klart i stallet till halv6. Jag skulle nämligen klippa mig igår.
Vi hann, för att vi är så jäkla snabba och bra men när jag kommer in i frisörsalongen, sätter mig ner i stolen, får chansen att koppla av för första gången på hela dagen, känner jag hur röd jag är i huvudet, det liksom kokar, jag tänkte  "det måste ju lägga sig snart, det är nog bara för jag stressat en massa", En timmer senare inser jag att jag faktistk bränt mig i ansiktet, jag kan säga att beslysningen och lamporna i frisörsalongen inte var till min fördel. Haha..
Jag kollade  ner mest hela tiden. Nadja gjorde mitt hår jättefint och jag var innerligt tacksam att hon jobbade över lite för min skull.
Efter körde jag och jess och käkade glass, kvällens middag.

Idag är det fortfarande varmt, men inte strålande sol direkt.
I morse var det dags för löshoppning igen. Vi började redan halv8 och hade ca 9 att löshoppa.
När vi till slut var inne på sista hästen santorini tar jag in honom, släpper honom och då svänger han om fort som fan och sparkar mig på axeln. Aj. Mm, det kan man lugnt säga. Han är en riktigt jävlig häst, inte alls trevlig och han sparkade mot en annan inne i ridhuset också.
Jurg frågade mig säkert 100 gånger på dom 10min om jag var ok, helt säkert? Lite smärtsamt är det, men jag knapprar lite piller.
Får inte rida så mycket idag, dom tycker det är bättre om jag vilar axeln istället..

Jag går från rött ansikte till röd arm. Snyggt.
Jag är glad att han inte sparkade 2dm högre, då hade han träffat mig rätt i nyllet istället...

Ikväll ska jag laga tacos åt jess med min vänster arm.



Man gör inte så.

Hur kan man bara göra så?
Ibland blir jag så irriterrad. I'm on your side.

VI HAR VÅÅÅÅR! nästintill sommar skulla jag vilja säga, idag iallafall. Jag och Jess har suttit ute en timme nu över lunch i försök om att få lite färg i huvudet, vill inte bli tomat så nu gick jag in igen. Härligt.

Ridningen har gått bra idag också, ridit alla ute i det fina  vädert, började dock inomhus med några så dom fick rasta av sig lite först. Vill inte riskera att åka i backen :)

Ikväll efter jobb ska vi snabbt snabbt klä om och sen köra till frauenfeld, nadja ska göra mig snygg i håret, wiho!
Har verkligen sätt framemot det länge nu! Var inte speciellt nöjd sist jag var hos min andra frisör. Så jag hoppas på att nadja ska göra det tjusigt

Har två kvar att rida i eftermiddag. Min favoriter, hehe.

Men vi hörs kanske sen då!

Någon gång väldigt tidigt.

Det var en ganska lång onsdag måste jag säga.
Förmiddagen gick bra, hästarna gick fint. Gick upp som vanligt på lunch men det hann inte gå långt innan tig ringde och behövde min hjälp när vet kom. Så jag fick glatt ge upp min lunch och kila ner. Sen hjälpte jag till där hela lunch. Vid två tiden fick jag inte en liten lucka så då passade jag på att rida jamila. När jag precis var klar med henne på kunderna på "hingstan" igen så då fick jag hoppa på honom och visa honom lite snabbt, därefter hoppade jag till nästar häst Ludi som jag red en stund ute i solen. Skönt. Efter DET fick jag hoppa på desperado och visa honom. Tiden går snabbt när man har rolig säger dom, och det gjorde den..! förhoppningvis två hästar sålda dessutom, det är väl inte dåligt det, tråkigt att det är min lilla tävlinghäst bara, vi som är anmälda och skulle startat om några veckor, aja, kanske dyker där upp en annan häst tills dess.

Skulle åkt och handlat igår kväll men det blev aldrig av, nu är det illa, vi var tvunga att låna mjlök av carlos och jag fick rotat fram lite äckligt från skafferiet
Haha
Idag MÅSTE vi åka o handla, finns ingen väg ut, oooo gud vad jag ser fram emot ett saftigt gott äpple, har levt på skit denna veckan bara för att vi är lata...haha


Tisdag

Åh, varför blev jag så trött nu?
Dagen har inte varit strängare än vanligt.
Red Red som vanligt först ut imorse, han är nog den mest otroliga häst jag ridit, det går liksom inte att beskriva, kemin mellan oss stämmer bara så jävla bra. Han lyssnar och är uppmärksam på minsta lilla hjälp från, så otroligt häftig känsla, och han har blivit så pigg och framåt, busar och har sig! Jag älskar hästar som sammarbetar och som vill jobba. Han är min lilla solståle varje dag.

Desperado var också himla duktig idag, mykt bättre i handen och bar sig själv idag..! Förvända galoppen sitter fint och övergångarna blir bättre o bättre.

Rubilessa som höll på att ta dö på mig igår var så mykt bättre idag! Hon hade sovit gott på saken.
Tino innan lunchen också.

Förmiddagen går oftast väldigt fort, sen hade vi lunch. Vad jag käkade för lunch tänker jag inte avslöja. Ni blir bara avunsjuka...haha..

Jag hade bara jamila kvar efter lunch och även hon hade en bra dag. Galoppen är mycket bättre, hon gör halvbra öppnor o slutor, inte illa.

Men nu är jag trött. Tänker ringa min familj och sen ska jag sätta på en dålig film tror jag :) Då somnar man lätt

Btw, så har jag kollat väderprognosen och nu lovar dom 18* ( !!!! ) på fredag :)

Tshussli



I will love you monday.

Nu när jag la mig ner i sängen för en stund, fick jag chansen att känna efter, kanske inte så bra, för jag insåg hur trött jag är.
Har ridit 4 i förmiddags, dom har gått ganska bra, bra för att vara en måndag. Min lille skit, desperado gick riktigt bra efter att jag påminnt honom om att helgen är över.
I eftermiddag och nu, lunch tid ( !!!! ) har vi kunder, lilla tjejen kommer hit för corneu vid 5tiden, vi får väl hoppas det går väl...hm
Så snart är min lunch över, vi måste gå ner och göra iordning stoet för kunder, wiho..sen är det bara till att fortsätta rida, jag ska hinna med tre innan kl5 då det är dags att visa corneu.
wipwip

You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love you Please don't take my sunshine away


Det är söndag, då tar vi det lugnt.

Klockan är 12 och här sitter/ligger jag fortfarande i min säng, är inte det det fina med söndagar? Man kan utan vidare stanna kvar i sängen några timmer extra. Dricka kaffe tills man rysster.


Igår kväll var jag och jess ute och käkade på vår lilla resturang i Pfyn, vi gillar damen som jobbar där, hon är som en liten extra mormor som älskar att fodra oss. Hon är rar hon.
God mat som alltid. Vi åt fitnessteller med zanderknusperli, och om jag översätter det, sallad med friterade små fiskfiléer. Mycket gott.

Efter det körde vi och tog en kaffe på cafét. Var hemma igen vid halv 12. Rätt trötta och slitna så vi gick o la oss.

Idag händer inte så mykt.

I veckan har vi  inget speciellt planerat vad jag vet, men jag tror våren är på  väg igen, beräknas till mitteln av veckan, så vem vet, kanske får vi ett ryck och gör någon spontan utflykt.
På måndag åker en häst, som blivit såld tror jag..och sen kommer det nog kunder på corneau igen, den där lilla lilla tjejen som var här för ett par veckor sen, hon vi inte ens vågade tillåta att provrida honom..hon kommer tillbaka igen, och dom är helt säkra på att det är honom dom vill ha.. det kan bli spännande...hur tänker folk..
Han är jättesnäll, det är han, men han kräver att man är bestämmde som dom flesta andra unghästar. Om han får känna av att han kan göra som han vill lär han sig nog ta över ganska snabbt..
well well, we'll see....

Nej,om man skulle försöka ta sig upp ur sängen då, och göra något med denna dag...


Va?Vart är jag? Vad är klocka?

Har precis vaknat upp efter en liten tupplur. Haha, man är sådär riktigt förvirrad och vet inte vilken tid på dynet det är..!
Igår var vi ute, därav kommer det sig att jag blev tvungen att sova på min lunch. Vi hade väl ok trevligt, där var snyggare folk, bättre musik men alla var fan lika tråkiga..! Men vi fick oss några goda skratt när vi stötte på bland annat delar av backstreetboys, dom var som hämtade från den gamla goda backstreetboys-tiden. Fint

Förmiddagen har gått bra, och snabbt. Jurg tyckte vi förtjänade att ha en lite lugnare dag och bestämde att vi skulle löshoppa dom flesta av hästarna, vilket gjorde min lista kort idag, endast tre att rida. Det var kul för hästarna, dom flesta uppskattade att få sträcka på benen, och sammarnfattat kan  jag säga att dom gjorde hellre än bra..haha jag fick mig många goda skratt..! Så går det när dressyrhästar ska hoppa..!
Jess lyckades  kasta diskuss med en häst så den ramlade på sidan på något vis....hahahahaha, fan att jag missade det!

Det är rätt kallt idag, och solen kämpar på för att ta sig fram men dimman ligger som ett tjock täcke över pfyn idag..
Har hört at ni ha sol därhemma, skönt för er!

Syster födelsedag idag, ett STORT Grattis till dig! Fira på som aldrig förr och tänk inte på morgondagen! :)All kärlek åt dig!

Ikväll tänkte vi gå ut och käka något, sen sitta och slöa någonstans där vi kan kolla på folk, skratta och vara allmänt töntiga, precis som vi varit hela denna vecka.

Nej, nu ska jag se om jag vågar ta mig en titt i speglen innan jag går ner..får försöka göra något av tragedin så att jag inte skrämmer slag på någon..

tschüüüs!!

Om man skulla ta och försöka igen..

Jag vet, jag suger verkligen på att uppdatera här.
Men nu är jag inte ens säker på om någon läser här ens..!
Om ni gör, så vill jag säga välkommna tillbaka! :)
Nu ska här bli en uppdatering om dagen.

Tiden står lite stilla. Det tror jag den gör för alla just nu, för det finns väl inget vi längtar mer efter än att våren ska komma.
Vi fick ett litet smakprov på den här borta men sen valde vintern att än en gång överösa oss med kyla och snö.
Min förhoppning är att våren kommer hit i nästa veckan, och att den kommer för att stanna.
Vår gör mig på bra humör. Sol gör mig på bra humör. VÄRME gör mig på bra humör.

Det går bra här förövrigt. Vad har hunnit hända. Jag har fyllt år, vi har fyllt år. Lille Jamie har kommit till världen.
Vi har gått från vento till bmw, ett kliv uppåt. Jag har inhandlat  nya stövla, som var en himla upplevelse att ta över gränsen.
Det ska jag ta och berätta för er

Såhär var det, jag handlade mina nya stövlar i tyskalnd och eftersom man inte får ta hur mykt över gränsen som helst utan att skriva papper och klydda med skatter hit och dit så skulle jag för första gången hitta denna byggnad där detta sker. När vi kommer till gränsen visar jag glatt upp mitt gröna papper för vakten och tycker att han visar att jag kan köra in på parkeringen lite längre fram så jag fortsätter köra, så skriker han som en galning bakom oss och jag ställer mig på bromsen, backar tillbaka och ber hemskt mykt om ursäkt, det hjälpt inte direkt han var fly förbannad och skrek åt mig att " OM JAG PEKAR HÖGER SKA DU KÖRA HÖGER!!!!!"
Nu blev jag rätt arg och kräkte av mig på min underbara svenska...Han vill att vi skulle svänga ännu tidigare och låta tullar-eleverna som hade övning kolla igenom vår bil.
Jess och jag kunde inte längre hålla oss för skratt utan låg dubbelvikta i bilen, kanske inte det bästa haha...sen ber tullar-eleven oss att veva ner rutan men då måste jag förklara honom att det inte funkar för den är i sönder.hahaha och sen ville jag göra det lite svårare för honom och bad honom prata engelska med mig för att jag inte förstår tyska..sen fick jag kliva ur bilen, och öppna bakluckan...o herre min gud, nu snackar vi stallbil och den är INTE städad, haha men han fick ta sig en titt bland allt hö o halm, jess skrattade ännu mer inne i bilen.
Dom lät oss gå tillslut.haha
Då skulle jag bara gå in och få min stämpel i pappert tänkte jag och sen var det över. Nej, men då har vi en hubbig liten gubbe där inne också, som börjar fråga ut mig om vart jag jobbar och vad jag gör i schweiz och sen ber han mig om papper jag inte ens har med mig, för en stund trodde jag inte han skulle låta oss köra vidare...haha
Vilken dag det var...
En sak jag inte kan förstå är varför tyskatullvakten behövde vara så jävla sur, två unga tjejer i bilen, vi ser för fan inte kriminella ut och utgör inget hot, varför var han tvungen att bli så lack??
Det vilar fan en tung stämningen över det landet..

Aja mina stövlar är iaf jättenbra :)

Nu orkar jag inte skriva mer..vi hörs imorgon då!


RSS 2.0