life is a road and i wanna keep going

Idag har det kännts bra när jag ridit.
Även om hästarna inte hade sina allra bästa dagar så hjälper det kanske att jag har en.
Har en kvar i em, min finaste traviata, ska rida henne på utebanan och förhoppningsvis ska jg visa henne för kunder imorgon, kul!

Nu har jag fått bokat tid för klippning, på torsdag kl 6, påminn mig om jag håller på att glömma det..

I övrigt en lugn dag. Lite halvdåligt väder. Dom där 18graderna känns väldigt långt ifrån.
Blir ytterliggare en tråk kväll kan jag tänka, men tanken på att det bara är 2,5 veckor kvar tills jag kommer hem göra det mykt lättare..! =)

Skriver senare

Love
Ida


Längtar till sommarn

vart tog våren vägen?

Okej, det är faktiskt KALLT. Fortfarande.
I em lämnade Star oss, han är nu påväg tillbaka till Amerika, stackarn. Han som var så vacker och gosig.




vackraste

Jag frös väldigt mykt resten av em och hoppas på varmare väder. Det sägs att det ska bli upp till 18* på torsdag, just nu har jag väldigt svårt att föreställa mig det. En annan sa att det skulle fortsätta vara kallt och regna resten av veckan. Då väljer jag ändå att tro på det första.

Efter jobb körde jag, mexiko o nya slovakien ( vi kallar honom isidor ) till Frauenfeld. Det visade sig att isidor är väldigt teknisk, han är rent utav utbildad till teknik-makaniker ( eller nått ) Bra iallafall då ingen annan i byggnaden är spec teknisk.
Han ville försöka laga min laddare men det gick inte att få tag på extra delar så det slutade med att jag fick handla en ny, men huvudsaken är att min lilla dell fungerar igen.
Sen handlade jag lite nya strumper med tanke på att jag sliter stumper som ingen annan med mina spetsiga tår.
Fick också inhandlat diverse hårprodukter bla, ett spray med samma effekt som svans-spray. Känns mykt bra för mitt råttebo.

Dagens fakta: Pojkarna tar längre tid på att göra sig iordning än mig. Vafan, behöver dom också smikna sig och platta håret (?!) my gosh..

Kärlek



jag fryser

Idag fryser jag. Utan anledning, mitt rum är varmt, jag dricker varmt kaffe och utomhus är det normal temperatur varken varmt eller kallt. Hm, skumt. 
Förmiddagen har gått bra i övrigt. Ridit tre hästar och dom har gått helt okej, Fishy var lite busig men eftersom det är måndag kan jag tillåta lite trams. 
Har en eller två kvar att rida i eftermiddag. Efter jobb ska jag bege mig till frauenfeld och handla en ny laddare till min kära dator och om jag får några minuter över ska jag lätt springa in om skoaffären, har sett ett par snygga skor där..

Jag känner mig själv rätt bra vid det här laget, så det är ingen idé att jag tänker ut andra saker som jag ska göra ikväll. Jag vet ändå mykt väl hur det kommer sluta, helt slut i min säng. När jag väl satt mig ner reser jag mig inte igen.

föresten kände ni av tids skillnaden imorse? 
Själv kan jag säga att bara tanken av att kl "egentligen" var 4.40 imorse när kl ringde fick mig att känna mig extra trött och när jag sen kom att tänka på att kl "egentligen" var 5.30 när jag började jobba fick min att vilja stanna kvar i sängen. 
När jag väl kom upp och kom igång tänkte jag inte mer på det. Bra

Dom jäkla ungarna har börjar köra runt med sin låtsas bil, från att solen går upp tills att solen går ner. Jag hatar den bilen. 
Man vet aldrig, men kanske en dag fungerar den inte längre, man vet aldrig...moahahah....


Dagens musik: Ja inte är det tysk hiphop/rap iallfall...

Kärlek

äventyr

tror det eller ej, men idag kring lunch tid fick jag ett samtal från brgit, hon tyckte vi skulle ge oss ut på äventyr, wow, tänkte jag och tackade ja till erbjudandet!
Vi körde till ett äventysbad typ 40min här ifrån och där spenderade vi hela eftermiddagen, rikgigt nice, varmvatten pool utomhus med bubbelbad. 
Efter det käkade vi salladsbufé och sen körde vi tillbaka, på vägen stannade vi till på ett fik och tog en kaffe
Sen hamnade jag här i min säng igen. 

Min laddare till dellen har pajat, så det betyder att jag och mac försöker bli bra vänner ikväll. Imorgon är det Ida som kör till frauenfeld och inhandlar en ny laddare. Kan väl vara glad att det är laddaren som pajat och inte hela datorn.

Nu har jag pratat med familjen en stund och funderar på vad jag ska göra härnäst. Stänga av datorn tidigt, sätta ipod-lurarna i öron och lyssna på lite musik i väntan på något spännande tv-program, kanske blir så..

Vi hörs imorgon dådårå!

Kärlek

fisheye

Jösses, jag gjorde nyss en på tok för hastig rörelse, jag näst intill spillde ut en hel kopp kaffe i min renbäddade säng, PHU!
Just precis, jag har precis städat min lägenhet (känns mykt lyxigare än "rum") öppen planlösning, stora och fria ytor är vad vi snackar om.
En sista sak jag skulle kunna göra ikväll är att köra en sista maskin tvätt. Men med tanke på att jag är plan-lös imorgon antar jag att jag har tid att göra det då istället.

Dagens misstag: Jag har länge väntat på den dagen när jag ska sabba mina ridbyxor på sopkvasten, det låter rätt märkligt va? hur fan kan man sabba ridbyxorna på en sopkvast? Jo,det ska jag tala om för alla er som inte sett vilken sorts kvastar man använder i länderna här omkring, riktiga häxkvastar är det med hårda pinnar som sticker ut, lätt hänt när man tar i för hårt att man hakar i byxorna. Det gjorde jag idag, ritschratsch också hade jag ett fint litet hål på knäet.
Som TUR var så var det ett par av mina gamla ridbyxor, Hade det varit min nya hade jag storbölat.


ridbyx-mördar-kvastarna


Det betyder iallafall att jag har en utmärkt anledning till att inhandla ännu ett par nya ridbyxor, det får bli när jag är hemma
Jag har lärt min läxa och nu kommer jag definitivt vara lugnare med sopkvasten.

Det händer inget annat ikväll. Birgit var trött som jag misstänte. Hon sa att om jag verkligen ville göra något så kunde vi. Men jag vill inte vara en last för henne, det blir bara kul om båda är sugna på att hitta på något...

Tyska idol ikväll. wihoo


lilla ludi,visst är han fin!



Fishy..! My man!


Rubilessa-contessa-deliatessa

Ställ om klockan, glöm inte..!

Kärlek


 

mimomomo

Alla har väl upplevt känslan av att skämmas för något andra gör.
Så känner jag genom hela programmet "Grillad" dom såkallade komikerna drar så dåliga skämt, my gosh..
Varför ser jag det dådårår? Brist på annat.

En liten stressig förmiddag idag. Cheferna begav sig tidit till tyskland för att kolla på hästar, kvar blev vi, lämnade med en lång lista hästar att rida och longera. Bara kul tycker
Vi var vädligt flitiga, fick klart en massa.
Jag har bara en kvar i em och sen väntar "helg"
Vad händer ikväll då?
Med tanke på att Birgit berättet hur trött hon är hela dagen så antar jag att det blir brist på aktiviteter ikväll för min del.
Och imorgon också för den delen.
Vilket kan leda till en deprimerande dag. Jag brukar bli ganska nere när jag har en hel söndag för mig själv.
Så om det är fallet ska jag hålla mig ifrån blogg.se imorgon.
Annars med risk för ett på tok för deprimerande inlägg...!

Tschüssli!

Kärlek

was

Veckans mat-handlande är avklarat. Förutom att jag förlorat min lax någonstans på vägen så är jag nöjd.
Det blev inte mer än så.
Jag hamnade här i min säng. Pratade med familjen, tog en dusch, kollar på kl, hm, försöker komma på något mer jag kan göra.
Absolut INGET på tv ikväll. Sätta på en film? Som jag redan sätt sådär en 10gånger..

Hm, tufft beslut

Tscüssli

Kärlek

tunisomelettis.

Jag är helt utan energi idag.
Vet inte riktigt vad som hänt, men ända sedan imorse har det tagit emot i vartenda steg. Kraftlös som om man varit sjuk eller något.
Hästarna har gått helt ok, fick ta mig samman när jag satt där på hästryggen och ge mig själv en lusing, helt enkelt glömma bort hur trött jag var.
Har en kvar i em och sen har jag tagit mig igenom dagens schema.
Ikväll, hör och häpna,
ska jag och birgit åka o handla tillsammans, wow, fast det blir nog inte mer än så, men lite sällskap skadar aldrig.
Vi ska åka till en annan "stad" o handla, för hon måste hämta upp sina stövlar som hon lagat sådär en hundra gånger nu.

Idag lagade jag en spännande lunch, jag i princip bara rörde ihop saker som slutade i något jag väljer att kalla tonfisks-omelett. Är det såhär man lär sig laga mat?
Åandra sidan är det kanske ingen annan än jag som gillar vad jag lagar, för ibland blir det rätt skumma saker och skumma kombinationer.
Mitt bästa mat-tips, addera ketchup. Det är lösningen på ALLT som smakar sådär.

Dagens Fakta: Birgit är en sko/stövel-dödare.
                 Ida är en strump-dödare
                                               Otto är en longerings-utrustnings-dödare.

Jag har vassa tår.

Vi hörs sen, dvs, om det inte blir en hel kväll på stan..HAHA...I wish..

Kärlek

Ett RYCK!

Titta nu!
Varje gång jag skriver att jag inte orkar med så får jag något slags ryck
Nu kommer här iallfall lite bilder från mitt rum
HAHA
Ni kan väl inte undgå den STORA förändringen! :D

mm

Min stora hall

lö

Lilla hörnan, lite mer utrymme än tidigare

äng

Liten ängel

påå

mm



Lilla köket

dojj

Dojjorna!

långtidsminnet.

Okej, jag orkar inte fota. Inte ikväll.
Tänk, torsdag idag. Redan. Veckorna bara rusar iväg, det får det gärna göra, inte mig emot. Ändå fram tills den 19, sen måste det stanna upp, jag vill att veckan därpå ska gå riktigt långsamt.
Okej, så får det bli.

Dagens flashback: Jag stod och hackade gurka innan och då plötsligt kom jag att tänka på Filippa, henne minns ni väl? Emmas marsvin Filippa, hon bara dök upp där i mina tankar, från ingenstans, doften av gurkan fick mig att tänka på henne. VIsst är det bra märkligt ibland, hur hjärnan fungerar, börjar rota i gamla minnen..

Nu är kl 19.15 då funderar jag skarpt på att starta lite skön musik på min dator och börjar bläddra igenom katalogen, 45min på mig så det är nog bästa jag startar, den är fet, stryk under fet.

Kärlek

svansvett

(När man läser min överskrift skulle man kunna tro att där står svan svett. Fast det är inte det jag menar)

Vädert suger ungefär lika hårt idag som det gjort igår. uhe
Fm har gått både bra och lite dåligt. Nån häst gick bra,  en annan lite sämre. Men men, så kan det vara ibland.
Min lilla fina tävlinghäst är tillbaka, hon har dock drabbats av en liten förkylning, stackan. OCH förlorat en hel del av sin vackra svans. Den som jag vårdat med ömhet.
Redigt ut den strå för strå med mina enkla små fingrar, ända sedan hon kom. Hon hade den mest vackra svans man kan tänka.!
Och nu, bara EN ynka vecka iväg i ett annat stall där hon förlorat mängder, den är nästintill lite gles..!!
Jag blir så lack...
Har ingen lärt dom hur man sköter en svans.?!

Jag ska säga att jag insett mykt bra saker jag lärde mig redan i tidig ålder, av mamma, av britt, av mostrarna. Det är er jag har att tacka idag, ni som lärt mig alla ( vad jag vill kalla) självklara saker.
Saker som inte är självlara för andra.
Som, tex hur man sköter en svans.

Aja, nog om det.
Har en häst kvar i em
Sen ska jag spenderar ännu en spännande kväll på mitt rum.
Jag har fått min beställning från La Redoute, ett par dojjor, och det följde med en FET katalog. Den ska jag med glädje lusläsa och kryssa för allt jag vill ha. Sen klockan 8 ska jag se topmodel, ända tills kl tio. Så ikväll går det väl kanske ingen nöd på mig egentligen.

Om jag får en minut över ska jag fota förädringen i mitt lilla rum och lägga in bilder senare ikväll. Det är nog bäst. Kanske kan ska fota något av dom små djuren istallet också...hm, kanse

Iallfall kan jag lova att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera med lite nya bilder.

Nej, snart dags att kila
Hörs sen

Dagens låt:
One Step Closer - Myron

Kärlek

våfflisar

Det har väl inte gått att undgå att det är  våffeldag idag.
Kul.
För alla er som fick några våfflor vill säga
Själv har jag gjort mitt bästa för att inte låta mig påverkas, frestas
Men hur lätt är det? När man på varenda sida möts av bilder på makalöst smaskiga våfflor.
Jag lider.

~~

Min em
Den var väl precis som jag trott. Lite kallare kanske.
Tog en lång, varm dusch efter jobb, därefter ville jag kalla mig själv kräftan.
Ikväll har jag en del saker jag borde göra, stryk under borde.
Det finns så mykt som man borde, så mykt som också kan vänta tills en annan dag.
Jag väntar på en dag när jag ska känna mig lite mer motiverad.
Det var inte idag.
En sak däremot, som gick från ett borde, till ett måste, var att handla.
Så det gjorde jag idag, faktiskt. Bara ett snabbt besök på volg men jag fick tag på det viktigaste.
Storhandla får jag göra en annan dag, med eller utan sällskap.
Jag hatar att handla.

Idag gjorde jag mig av med den vita fotöljen (stavar man så? känns inte riktigt ) i mitt rum, slovve ville ha den och det ville inte jag. Den tar ondöigt med plats och påminner mig bara om äckliga tysken som jobbade&bodde här innan, bara tanken på att han satt där med sin svettiga och räliga kropp, errk..!
Nej, så den fick han mer än gärna.
Jag har själv inte suttit i den en enda gång sen jag flyttade in här.
Nej,nej, där går iallafall min gräns.

Däremot är mitt rum lite tomt nu. Det var det jag tänkte göra ikväll, ändra om lite och göra det trevligt. Men jag tappade gnisten från den stunden jag klev in genom dörren.
Det hela blev till ett borde.
Som en dag också kommer att bli till ett måste.

Kvällen aktivitet: Spika?

Kärlek

flyaway

vill börja med att säga tack, för kommenterar, dom gör mig alltid gladare, och sanna, det där med pendla låter som en bra idé, haha! =)

--
Jag hade en riktigt sur dag igår, vilket kanske märktes litegrann.
Idag är det storm och regn, och jag är inte mycket gladare men lite iallafall
Snart åker hem om och när jag kommer tillbaka kommer Jess vara här och då kan vi hitta på en massa kul tillsammans..bara en månad jag måste stå ut..
Har jag klarat mig snart ett år ska väl en månad inte vara några problem

Har ridit alla hästarna i fm eftersom det som vanligt är hoppning i em. Tig berömde mig idag, och att min sits blivit ännu lite bättre, jag har fått längre och starkare ben, tummen upp för det!

B är ledig i em, bäst är väl det för hon gjorde mig bra irriterrad precis innan lunch,  nu har jag chansen att samla mig och lugna ner mig innan vi ses igen..

Min kväll ser väl ut som den brukar. Inga större förändringar, tänkte mötta upp alla mina polare runt 7 tiden sen drar vi på nån fest och super och knarkar, ska försöka vara tillbaka tills vi börjar jobb imorgon..får se hur det går..

Nej, men på riktigt, så borde jag gå och handla, det har jag sagt sen i måndags, men jag har en förmåga att överleva väldigt länge på mitt skafferi..idag måste jag..fast jag skulle kunna klara mig tills imorgon...hm, storm är ju inte lockande att ge sig ut i..

Dagens låt: Jason Mraz Colbie Caillat - Lucky

Kanske fel låt för att matcha mitt humör.

Kärlek

confused

Kvällsaktiviteter? Vad är det?
Okej,Ibland är jag trött och orkar ändå inte göra något på kvällen. Men det kanske är 2 dagar i veckan. Att sitta ensam och inte ha något att göra 6 eller 7 kvällar suger.
Idag föreslog jag att vi skulle hitta på något i helgen. Men verkar inte få något napp på den tråden..tyvärr..Inte denna helgen heller. Inte ens shopping verkar locka.
Ni vet, om ex-pojkvännen skulle ringa så måste hon ju finnas där. Då går han före allt annat.
Så gör inte vänner normalt, inte mina vänner iallafall.

Så, vad gör man då?
Gå ut med sig själv? Åka och shoppa själv?
Nej, det är inte sakerna jag är ute efter, utan jag vill ha sällskap.
Det sociala, umgås, träffa folk, se folk.
Det suger att inte ha några vänner här, eller någon familj, den enda vän jag har är alltid trött, för trött för att hitta på något eller att umgås.
Känner som sis nu, trött på att jaga folk, vara den som tar tag i saker, frågar, ringer, ordnar.
Personer som jag normalt skulle säga att dom är inte värda att ödsla sin tid på.
Men vad gör man om den personen är den enda man har just nu? Och utan den skulle man stå helt ensam..

Jag spenderar iallafall för mycket tid med mig själv just nu och Vi trivs inte så bra tillsammans.

imhappyhappy

Jag är glaaaaad! :D
Äntligen tog jag tag i mitt resande och jag bokade en ny..! Dyrar det blev det men jag insåg att en extra dag hemma är rätt mykt värt!
Så, nu kommer jag hem den 19 istället..!
Ska bli så kul och ni anar inte hur mykt jag längtar efter er alla!

Nej, nu ska jag ner och jobba igen, inte ens snöblasket/ regnet kan få mig på dåligt humör idag!

Kärlek

gråttochgrisigt

Det har varit regn i luften hela dagen och kallt. Och jag som trodde det skulle varit vårit och skönt tog glatt på mig en tunnare jacka idag. Hm, dåligt val.
Dagen har gått bra ridning har gått helt okej. I em var både jag och B trötta, inte av någon speciell anledning. Måndags trötthet eller "frülingmüdigkeit" (vårtrötthet) som man också kan kalla det.

Jag skulla ha gått och handlat efter jobb men jag insåg att jag var för trött och att jag lätt kan överleva några dagar till. Jag hatar att handla mat, jag brukar jämföra det med att betala räkningar, ungefär det samma..

Jag är nästan för trött för att duscha, fast det åandrasidan är inget jag kan strunta i. Usch nej.
Nu är jag för trött för att skriva.

Kärlek

storaätardagen

Igår var jag ledig, som jag brukar vara om söndagar. Eftresom jag hade världens tråkigaste kväll så gick jag och la mig rätt tidigt. Vaknade därför redan vid halv 8.
Sen åt jag mest fram tills kl 14. Åt och Åt och Åt
My gosh, ibland förvånar jag mig själv.

Sen var jag iallafall på bristningsgränsen nära på att packa min väska och åka, någonstans. Jag var SÅ uttåkad, Strålande sol, ensamn och ingenting att göra. Ringde Birgit och fråga om vi skulle hitt apå något men hon hade inte ens pengar till bensin, så var det med den saken.
En kvart senare ringde hon igen och så löste vi det hela. Tack för det ,det blev min rädding.
vi åkte hem till henne, tog en promenad, drack vin, beställde kläder, och käkade middag
Jag avslutade kvällen med att prata med lilla familjen, ett bra avslut.
En söndag helt på egenhand är inget bra för mig.

Nej, nu måste jag klä mig och sen ge mig ner i stallet..!
Hörs sen!

Kärlek

HA

Ingen snö, klarblå himmel, lite kallare än dom andra dagarna, men så fint!
Jag hoppas att dom 15min snöfall vi hade igår var allt. Hade varit bäst så.

Har haft en rätt sugig ridkänsla idag och trots det var där två personer på besök som tyckte jag red mycket fint. HAHA.
Har ingen lärt dom att det är fult att ljuga?
Aja, vi fick klart alla hästarna på förmiddagen så jag tror mest vi ryktar hästar och städar lite i em.
Inte mig emot
Jag har en tråkig känsla av att det inte händer så mykt ikväll, ska dock göra ett försök och lägga fram några förslag..det kan funka, man vet aldrig.

Så, då är det lördag, jag skulla kunna städa mitt rum nu på lunchen, jag skulle också kunna vänta med det tills ikväll om jag ändå inte har något bättre för mig.

Dagens låt: Here without you - Three doors down

Kärlek

changes

Det blev lite ändrade planer, igen.
T o J blev fast i en bilkö och missade sitt flyg, dom kommer med ett senare så jag måste köra o hämta dom halv 9 istället.
Jag har varit uppe i huset och matat hundarna, sen körde jag tillbaka igen, tänkte ta en dusch innan jag ska köra..

em gick väl bra. B ska visst till en trance-klubb i zurich imorgon och åldersgränsen är såklart 21...!
Vad gjorde det egentligen att man fyllt 20? då är det bäst dom höjer alla åldersgränser till 21 vetja..
Så imorgon kommer till att ha absolut inget att göra, känner någon för att ta en spontan weekend-resa till schweiz så kan jag erbjuda er min lediga tid..det vore rätt coolt om man kunde göra så..

Nej, men jag får väl ta en riktigt slöis-helg. Sova så mykt jag bara kan. Folk har påpekat att jag ser trött ut, hela veckan. Och jag kan väl hålla med om att spegelbilden jag möter i ridhuset är spöklik, lite skrämmande.. Men jag känner mig inte tröttare än vanligt. Då började Birgit snacka något om D-vitanmer och vår-trötthet osv osv, så det är därför vi ser så trötta ut förtillfälligt, det är lättast om jag väljer att tro på det..

Insåg nyss att jag haft min fisk-snacks för långt in i kylskåpet, nu är dom frusna. fan också..

Kärlek

shakeit

Igår efter jobb körde jag och handlade lite mat och sen körde jag upp i huset med hundarna. Utfodrade dom, tog ett bad och sen kollade vi på tv hela kvällen lång. Det var väl det hela egentligen.
Idag har jag hunnit med att rida 4 hästar på fm, varit riktigt flitig. Så i em har jag bara en kvar.
Efter jobb idag måste jag köra och hämta upp T o J på flygplatsen. Sen antar jag att det blir en lugn kväll. Eftersom B är pank denna månaden antar jag att hon inte vill hitta på något...tråkigt
Imorgon likaså, vet faktiskt inte om det händer något kul..har jag otur blir det även bara en tråkkväll igen. Sen söndag jag är ledig igen och gissa vad som händer då?
Precis, inget alls..
För då är det ju "söndag = vilodag"....sägs det..

Plötsligt fick jag väldigt ont i min vänstra axel, massags, jatack

Dagens Fakta: Om en månad kommer jag hem..!!

Dagens låtar: Shake it - Metro Station
Ayo Technology - Milow
Ska nog uppdatera ikväll, jag har knappast något bättre för mig..

Nu har vi lugnt i lägret, polly gör sitt bästa för att sabba tennisbollen och shila sover djupt.
Andas..

Kärlek

shutupanddrive

Nu har jag varit iväg och lämnat T o J på flygplatsen, på väg tillbaka insåg jag att jag var ett hus, två hundar och en mercedes rikare för en dag, vilket inte är helt fel
Ikväll ska jag skämma bort mig själv med en massa + bada jacuzzi, sen ska jag o tjejerna kolla på 2timmars avnitt av topmodel deutschland. Inte helt fel.

Hästarna har gått fint idag. Har en kvar i em
Polly roar sig med att tugga i sönder en tennisboll som hon hittat under min säng, shila sover och jag kan i lugn och ro dricka mitt kaffe.
Jag börjar bli rätt så bra på det här med att vara hundvakt nu, so far...

Nej, vi hörs imorgon nångång..!!

Kärlek

runaway

Ikväll har jag gjort lite nytta på mitt rum. Nu är det bara mina hängare som ska upp, försökte lite snabbt att prov-sprika i väggen, inåg att det var rätt omöjligt och att väggen var rätt så stenhård. Hm, vi kanke får ta till mexiko på den biten.

Imorse försov jag mig, någonstans igårkväll blev det fel i mina nattliga rutiner och jag glömde att ställa mitt alarm på mobilen. Så, där låg jag och halvsov imorse i väntan på att mobilen skulle ringa, sen hör jag hur någon börjar väsnas i rummet brevid, slår upp ögonen och inser att det börjat ljusna, ono, inget gott tecken. Kastar mig ur sängen och ser att hon är 6.15, vilket betyder 15min innan jag börjar = inget kaffe = trött människa.
Jaja, det är ju inga problem att hinna i tid på 15min eftersom jag bara behöver gå ner för trappan men däremot var jag långt ifrån vaken och fick en dålig start på dagen.
Misstaget kommer inte att upprepas, var väldigt noga med att redan efter jobb idag sätta på alarmet.
Jag behöver mina 45min på morgonen. Annars funkar jag inte.

Dagen låt: I miss You - Incubus

Nu är det snart läggdags.

Kärlek


IminlovewithIKEA

Igår åkte vi en sväng till IKEA jag och Birgit. Jag fick inhandlat lite grejer till mitt rum och såklart en massa gott från matshoppen. Mitt i vårt shoppande svängde vi inom resturangen och käkade köttbullar, inte helt fel..!
Inget klår såklart vad vi har hemma, men dom gör ett gott försök om inte annat

I övrigt var det nog en ganska normal dag.
Har insett att min önskan om att ändra flygresan på något sätt inte kommer att slå in, vilket betyder att jag får sluta hänga läpp om det och faktiskt tänka på att jag i vilket fall ska komma hem 1vecka och jag kan knappt vänta..! Utvilad kommer jag vara när jag kommer hem, ska utnyttja söndagen till fullo för att ladda upp inför hemresan.

Vädert är så underbart fint, solen strålar på vår sina utebana och äntligen kan man börja nyttja den igen..! Härligt
Å andra sidan ryktas det om snö på lördag..och från och med idag ska det bara bli kallare och kallare...hm, tycker det verkar vara en dum idé..

Dagens fakta: flygresan blir som den blir, bäst att vi bara inser det och slutar hoppas.

Dagens nyhet: Min licens har äntligen kommit..!

Dagens " det suger": Vad hjälper en licens när min tävlingshäst har åkt.


yeah
här ser vi mina inköp..!

låt oss ta en närmare titt...

iii
tadaaaaa!


Jag är proppmätt. Tänk vad en sallad och fisk kan göra..bah, jag dog lite

Kärlek


justleavemealone

Det blir IKEA imorgon. Jag ser framemot besöket. IKEA får mig att känna mig hemma. Det är svenskt. Och ser ut precis som hemma. Tror det är bäst om vi käkar något där imorgon också. 

Hästarna jag red i em gick bra. Rosetti spec, förra gången hade jag lite problem med arbetspiruetten i ena varvet men idag gick det fint. Känns skönt att kunna lösa problem själv. Tig åkte iväg för att prova brudklännigar igen,denna gången lovade hon att ta lite bilder så att vi kan bli uppdaterade i det hela  bröllopsplanerandet. 

Birgit berättade en tråkig nyhet innan..på lördag ska vi få 3* och  snö..wihoo...precis vad som behövs. Lite mer vinter, GE MIG!

Tänkte precis gå och duscha eftersom jag är allmänt äcklig. Men någon har visst blockerat badrummet. Jävligt DUMT gjort. 

Kärlek


Ihatetobelonely.

Måndag, igen.
Kännts som vilken måndag som helst. Började dagen med att rida på utebanan, sjukt härligt att komma ut ifrån ridhuset litegrann, spenderat så många timmar därinne, så det är skönt att äntligen komma ut, dock är inte alla hästar riktigt vana vid det än.
Red två till och jag har ännu 2 att rida i eftermiddag.

Jag går mest runt och är frustrerad över att jag inte kan ändra min resa. Så typiskt och jag stör mig så..
Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ofta blir det inte som man tänkt sig.
Jag borde vara på bra humör idag. För solen skinner och det är varmt.

Dagens låt: I belive In You - Amanda Marshall

Förövrigt är det 11månader sen jag kom hit idag. Snart ett helt år..

Kärlek

girlsnightout

Igår stack jag och birgit iväg vid 8 kanske, körde snabbt upp till huset för jag hade lovat att lufta hundarna innan vi åkte. Snabbt avklarat och sen bar det av. Birgit var så inne i att beskriva en klänning för mig som hon hittat i en katalog så att hon tog fel av fart på motorvägen :P Haha, plötsligt var vi på väg mot tyskland istället!
En liten omväg blev det, men vi hade tid, väl framme käkade vi en god middag och sen gick vi vidare till firehouse
Det var bra tråkigt där kan jag lova, folk här ÄR verkligen tråkiga, än en gång har jag fått det bekräftat.
Vi dansade lite och sen drog vi hem vid halv ett, vi insåg att det inte skulle bli mykt roligare än så.


Idag vaknade jag upp som vanligt vid halv 7 MEN för fösta gången på månader klarade jag av att somna om och sov till halv 11, kändes mykt bra. Trots huvudvärken. Men den försvann så fort jag fått i mig mitt kaffe.
Har mest legat i sängen hela dagen, kollat tv o vilat.

Kärlek


tralalalalaaa

Våren är här!
På stråldande humör har jag hoppat runt i mina nya ridbyxor och min nya väst, känner mig otroligt vårig!
Alla andra är också glada idag, bergis på grund av vädert, det gör så mycket!
Förmiddagen har gått som vanligt, alltid lite lättare en lördag när man vet att helgen är nära, ridning har gått bra
Nu funderar jag på om jag ska ägna resten av lunchen åt att städa i mitt rum eller inte. Så får det nog bli

Nej, då ska jag sätta igång städandet och knarka Joshua Radin, i love

Kärlek

men snälla swiss dåååå

Tänk, det är redan fredag, veckorna går så snabbt..! 
Förmiddagen har gått bra, har kämpat med 2 hästar och det gick riktigt bra, bättre iallfall, lektionen igår  fick mig att vakna till liv igen, ta tag i mig själv litegrann.
Har 2 kvar i eftermiddag, sen måste jag handla, det ekar verkligen i mitt kylskåp, jag har dock klarat en hel vecka utan att handla, så jag är ganska stolt. Så ikväll blir det shopping, med eller utan sällskap, hoppas på att Birgit vaknar till liv och hänger med, jag skulle vilja köra till hästaffären ikväll, känner  för lite nya ridkläder. 

Dagens stora bekymmer är min flygresa som jag så gärna vill ändra/boka om. allt beror på hur mykt av pengarna jag kan få tillbaka, det får nästintill kosta vad det vill för en extra dag hemma är värt mycket för mig..!
Ringde swiss innan och hade en lite lustig konversation med tjejen i luren, haha, jag sa mitt bokningnr till henne och hon upprepade varje bokstav och la till ett ord 
" F som i Foxtrot" 
osv haha det blev rörigt och till slut skrattade vi mest båda två..Jag var liksom inte riktigt lika bra på att hitta på ord så för mig blev det mest 
"Jamen, L som i, hm, yeah, something"
Haha
Fast i slutändan var jag inte så glad längre, hon vill inte betala tillbaka så mykt som jag vill, snåla jävel..

Nej, vi får väl se hur det hela löser sig, ringa banken, leta vidare, har hittat en resa där flygtiderna är precis som jag vill ha dom och den är inte påtok för dyr

Snart dags och jobba lite mer!
Vi har fått varmt btw..! sådär en 10-12 grader iallafall!

dagens miffo: Slovve plockar ständigt nya poäng, Imorse höll han att driva mig till vansinne. Fick ta djupa andetag och ränka till 10 rätt många gånger.

Kärlek





Lost you

Det har varit en bra dag idag. Om vi bortser från det tråkiga beskedet om Micky, skänker famlijen en tanke som förlorat en familjemedelm.

~~

I eftermiddags hade jag ett tufft och lörorikt ridpass med Tigs hjälp, hon är den bästa, har aldrig varit med om någon som kan förklara och beskriva så bra som hon. Hon kan verkligen få mig att förstå och beskriver den exakta känslan på ett så bra sätt,och bara genom små små detaljer som jag direkt märker fungerar, varje lektion, varje dag får jag så många "aha"-uppleverlser. Jag vill bli lika grym på att rida som hon är.

 

Idag sa hon sa till mig att jag ska ta nästa steg nu. Från att allra först bara motions ridit hästar, till att fått lärt mig nästan alla rörelser till svårklass genom att rida bra hästar som kan lära mig, till nästa steg att få jobba hästarna på riktigt, förbättra dom, lära dom.

Det är i sin tur lite nervöst, min största rädsla är att förstöra något, Tig försöker övertyga mig om att jag inte kan förstöra något men jag litar inte fullt på det. Än. Men det är ju det jag är här för, lära.

Jag är iallfall extremt redo för nya utmaningar nu!

Ge mig!

 

Dagens låt: Joshua Radin - Paperweight

 

Kärlek


spendera

Nu ska jag spenderar penga, ja jäklar vad jag ska shoppa. Har hittat minst två par skor och en klänning i en katalog, sen behöver jag skaffa lite nya snygga ridkläder, solglasögon, presenter och listan kan göras lång...Jag måste hälsa våren välkommen känner jag och våren gör mig alltid på riktigt shoppinghumör.

Förmiddagen, rida, rida och rida. Ingen stress idag men eftersom det är hoppning i ridhuset hela em så var vi tvugna att få klart hästarna. Precis som alltid på onsdags eftermiddagar ska jag ägna mig åt att putsa på hästar och städa lite här och där.

Idag var där en kund och kollade på min tävlingshäst, en kund klädd i blått ( hon har en sjuklig kärlek till blå ) till o med klarblå läderstövlar, sporrar..ALLT...! Och nej, det är inte snyggt.


Nej, nu orkar jag inte mer. Skriver mer ikväll, ska kolla igen det missade avsnittet av The City nu..

Kärlek

my god

Det här har nästan varit min död. Det kunde ha blivit min död. En hel vecka utan någon kontakt med omvärlden, utan att snoka och helt utan familjesamtal. Det värsta är väl att problemet gick att lösa så pinsamt lätt, bara genom en liten kontakt..

Aja, nu är jag iaf tillbaka igen.
Och jag ska försöka ge en god uppdatering över vad som hänt senaste veckan.

Förra helgen begav  jag och Birgit oss iväg på äventyr, eller vi var ute o åt middag och sen gick vi till ett slags partyställe, riktigt coolt ställe och vi hade en trevlig kväll måste jag säga.
Söndagen, min lediga dag spenderades endast i sängen, efter en rikig hardcore vecka så stod vila som nr 1 på min lista.

Vår dyra hingst passade även under förra veckan på att fastna med bakbeten i krubban bara för att ge vardagen lite extra spänning, gjorde alla mer eller mindre nervösa när han stod där på 3 ben i sin box och såg förfärlig ut, tur för honom så var han inte allvrligt skadad.

Förra veckan var jag riktigt bra, ridkänlsa nästan på topp, red många kanonfina hästar.
Vi har riktigt fina och välutbildade hästar här, den typen av hästar som många personer kanske får chansen att rida en gång i sitt liv och jag har 4 av dessa att rida på en dag. Det får mig att än en gång tänka till och uppskatta det ännu mer.
Ena dagen fick jag visa traviata för en man som var på besök, även om jag inte gjorde något felfritt jobb, mina byten sög rätt hårt, fast åandra sidan var passagen och piaffen bra, så fick Tig mig att inse att jag kanske lärt mig rätt mykt trots allt, om jag tänker tillbaka ett halvår, då var det aldrig ens på tal eller tanke att jag skulle kunna visa upp någon av hästarna och  verkligen inte en grandprix häst. För stunden kändes det riktigt bra för mitt ego.

Men som vi alla vet plockas man ganska snabbt ner på jorden igen, idag vet jag inte vad jag sysslade med, min kropp funkade inte som den brukar och mina ben levde sitt eget liv. Sånna dagar önskar man att man kunde stanna kvar i sängen. Men det gäller bara att försöka sitt bästa, jobba sig igenom och lämna dessa sura dagar bakom sig, försöka iallafall.

Nej, nu räcker det för idag, från och med nu blir det bättre uppdatering igen ..!

Kärlek

blablabla

Det har blivit vår. Den börjar komma iallafall. Igår var första gången på väldigt länge som jag var utan skidunderställ, wow. Det är rikgit behagligt att jobba, utan att frysa och utan att svettas, helt perfekt. Solen kanske inte strålar direkt, fast det gör inget.
Förmiddagen har varit som det brukar, lite stress, lite lugnt, lite stress igen, har hunnit med att rida 3 hästar.
Vi har lite veterinär besiktningar i em, men det är nog allt tror jag, ikväll måste jag upp om i huset och släppa ut hundarna en sväng, t o j ska iväg någonstans.

Annars händer väl inte mykt mer idag, ska kolla vidare på mina one tree hill boxar. Och äta av det underbara godiset som jag fått hit skickat.
Tack föresten, hur glad blev inte jag av det gigantiska paket =) har redan njutit av några av dammsugarna,
En dammsugare och en kopp kaffe, helt klart oslagbar blandning, i love it!
Det enda som saknas då är att sitta hemma i vardagsrummet en fredagkväll och se på något värdelöst på tvn, men man kan inte få allt har jag lärt mig

Vi hörs sen

Kärlek

tofaraway

Just nu lyssnar jag på brustna hjärtans höst, pratar med mien skätt på msn, inser hur alldeles för långgt bort hon är, hur alldeles förlänge sedan det är jag såg henne och hur alldeles förlänge det är tills jag kommer att se henne..
Saknar dig bästa vän
Best friends forever

vii

Helgen

Lördag hade vi födelsedags middag här nere, det blev jättetrevligt och jag åt massor av allt. Det gjorde vi alla. Mätt som få och ett helt år äldre gick jag och la mig strax efter 12.

Vaknade upp rätt så tidigt dagen efter, familjen ringde vi halv nio och sjöng så fint så fint så, jag gick upp och kokade lite kaffe och sen tillbaka till sängen igen en timme.

Vid 11 kom Birgit och hämtade mig, hon gav mig fina blommor och överaskade mig med en underbart god frukost, som bestod av allt gott man kan tänka sig, efteråt slöade vi lite framför Tv innan vi begav oss på en liten utflykt till en fin liten by här i schweiz. Vi tog en promenad där och drack kaffe, sen åkte vi hem igen. Slöade några timmar och sen begav jag mig hem till mitt lilla rum.
Ringde min familj och tryckte i mig massor av godis och grejor, mådde däreter bra dåligt.

Tänk, nu är jag och mini 20år gamla, makalöst..
I april blir det stort kalas :D Ska bli sjukt kul och jag längtar..!!
knappt 2månades till jag är hemma igen!

Miss u all!

Kärlek

RSS 2.0