Måndag

Oh, det var en kall, regnig morgon. Jag kände det på mig redan igår så jag var i oförsig väl förberedd med långkallingar på och massor med tröjor och jackor.
Hade massor att fixa med hela förmiddagen, rida och fläta hästar, vi har haft kunder på 4 hästar i eftermiddags. Så tiden gick väldigt snabbt imorse och vips var det lunch-dags. Blev riktigt lack på mitt internett som klyddade, redan imorse när jag skulla kolla på min frukost-tv, det blev lite fel i hela min morgonrutin, det gillar jag inte.
Så det blev inget lunchsnack med mammsen inte.
Kunder hade bokat en så dum tid som halv 2 så jag blev tvungen att kila ner lite tidigare. Först ut var depsperados som jag visade. Han gick mykt bra och skötte sig fint. Tjejen gillade honom och kommer tillbaka  för att prova igen, toppen.
Dom andra visade tig och jag tror att den andra tjejen kommer tillbaka för att kolla på absolut igen. Så, kanske blir det två hästar sålda, inte helt fel.
Hon som hade med sig kunderna "tränaren" är en riktigt skärmmande liten dam, liten är hon men när hon stirrar på en får hon en att känna sig riktigt liten, gillar inte sånna människor..usch..inte tig heller..

I eftermiddags övergick regnet till snö. Imorgon åker även dom tjocka skorna på kan jag lova...jag avskyr snö

Imorgon kommer det en schweizisk man och hjälper till att mocka. Hm, vi får väl se vad det är för nån..

Nu ska jag fortsätta dicka min apfelshorley och trixa vidare på min lilla extra julklapp

Söndag

Den första advent idag. Jag hade lite mysig julefrukost idag, min fina familj har nämligen skickat ner ett fint paket med bland annat lussekisar...! Hur underbart är inte det?
Det var supergott såklart, snart snart snaaaart kommer jag heeeeeem!! :D

Sen har jag varit ute på en långpromenad och för föste gången detta året var det fakitiskt lite frost ute, det var rätt uppfriskande vädert, fast ingen vind så det var bara härligt :)

Igår var jag i tyskland och gjorde lite julshopping, var ritkigt grym måste jag säga, väldigt fokuserad på att endast leta julklappar (annars har jag normalt en tendens till att bara springa runt o kolla på jackor,skor o väskor..) och det gick mycket bra, hittade massor av fina saker som jag hoppas ni blir glada för :)
Bara lite småsaker kvar att handla nu sen är jag klar, skönt. Ingen julstress för mig inte, väl hemma vill jag bara ha det lugnt o skönt :)



Nu ska jag lyssna vidare på min julmusik o äte lite musli



Fredag

Idag var faktiskt en ritkigt bra dag. Om man jämför med gårdagen när jag var helt slut på kvällen.
Började med en trevlig överaskning redan imorse när jag fodrade, plötsligt står där  en människa i stallet som kommit för att hjälpa till att mocka ( ! )  kan det bli mykt bättre så  halv7 på morgonen?
Tjejen var i o för sig bara där för att provjobba men bara det var ju helt fantiskt, att dom så snabbt försöker fixa in extra personal visar bara hur mykt dom tänker på oss.
Detta betydde också att carlos stannade kvar efter frukost för att hjälpa till med skrittmaskin samt göra iordning hästar åt oss. Jag hann rida klart alla mina på förmiddagen, desperados gick riktigt bra, lika så ludi, dom andra två var väl ok. Idag har jag gjort allt från att styra 3åring runt fyrkantspåret till att rida byten i vartannat på ludi.
Det slog mig idag för jag brukar inte tänka på det med det är verkligen den optimala kombinationen!

I eftermiddags hade vi kunder på absolut och jag hann med att fixa lite manar samt rykta, vilket jag verkligen,verkligen längtat efter, att ha lite kvalitetstid med hästarna.
När kunder åkt drack jag en kaffe med tig o jurg, fick bland annat veta att någon tyskhästhandlare/handelstall har snott bilder från deras hemsida och lagt in på sin egen, sen skrivit in andra åldrar osv, hur oförskämt är inte det?
Alla vi tre är med på bilder där, visst hade det varit kul att boka en tid o åka dit o kolla på hästar, undrar hur häpna dom blitt när dom insett att det var från oss dom snott bilderna..haha...

Vi hörs

Måndag

Även om jag är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig nu 18.15 så ska jag inte klaga, inte idag.
Det har varit en bra måndag, en helt ok måndag. Börjar få lilla chokladkulan desperados under god kontroll tycker jag, nu finner jag han mycket trevlig att rida. Hoppas jag får fortsätta med honom, han blir nog ett roligt project.

Inget speciellt har hänt idag.
Lite storm har vi, jag är rädd att den för med sig kall vind. Vi har haft en himla mild månad måste jag säga, det skulle lika gärna ha kunnat vara vår. Så, förr eller senare ska det väl bli kallt. isch..

Från och med onsdag blir det hardcore-arbete för mig, för dom andra också för den delen. För imorgon jobbar robert flickvän sin sista dag o sen åker hon hem till slovakien för ett tag. Birgit går på semester en vecka från o med onsdag eftermiddag, kvar den dagen har vi en styck svensk och en styck mexikan. Bah..

Till helgen ska tig ha en slags clinic i vårt ridhus för en ridförening, det blir iallafall lite variation, men jag hoppas att dom inte ska ha ridhuset helt för sig själva så att jag kan rida under tiden, hm..nog bäst att jag kollar upp det lite.

Sen har ju mitt favvo shoppingcenter extra öppet på lördag, så jag tänkte kanske ta mig en sväng dit om jag har några krafter kvar


Söndag

Något jag har blivit väldigt bra på är att helt o hållet ställa in min kropp på vila. Det betyder att ligga i sängen hela dagen, endast röra mig mellan säng, köket. Innan har jag alltid fått massa spring i benen o inte kunnat stanna inne, ,men nu finner jag inga problem med det, min kropp accepterar det liksom. Klart det är tråkigt. Oerhört tråkigt, men det finns inte så mykt att göra åt saken nu tycker jag, inte lönt, får vänta till nästa år.

Så, ni kan ju lista ut vad jag gjort idag.
Nu ska jag kolla på rock of love


Lördag

Ah nu är jag jättetrött, kl är nio o jag vill egentligen gå o lägga mig men måste hålla ut en timme till. Annars vaknar jag kl 7 imorgon och det vore ju lite tråkigt.
Dagen har gått bra, som dom senaste veckorna har vi haft mtkr att göra, jag hatar att stressa med hästarna, det är det värsta jag vet, längtar så tills vi blir en mer så att man kan hinna sköta om hästarna riktigt ordentligt, det finns så mykt som jag vill göra men inte hinner med, alla svansar och manar tillexmpel som måste hållas efter. Och all utrustning, alla benskydd o allt läder som jag skulle vilja hålla så rent o fint som man bara kan när vi är tillräckligt med folk, jovisst, allt putsas dagligen men jag vill att det ska vara ordentligt rent...hm vilka bekymmer

Ridningen har gått bra idag, red desperados för tredje gången idag och han går bättre o bättre, tiggy tyckte också det, skönt att höra. dom andra hästarna gick väl ok.
Sen hade vi kunder i em på tre hästar, tig,jurg o jag visade varsen, alla hästarna gick bra, jag tror hon gillade remy, den jag visade ( fick till ett bra byte på honom btw ) men dom vill nog hellre att hon ska köpa någon av dom andra,haha.
Remy är lite lurig förstår ni..

Ikv insisterade robert på att vi alla skulle dicka en öl tillsammans, jag var egentligen väldigt för trött men det var trevligt, en blev till två.
Hans kära flickvänn bakade pannkakor o bjöd oss på för många, det var mysigt, ha någon som lagade till en, lite famlijekänsla sådär, sitta tillsammans. Längtar till jag kommer hem till riktigt familjeb :) o tills jess kommer hit, för då vet jag att det kommer bli mer av det.
Efteråt gick jag upp, har haft ett städ ryck och skrapat bort allt inbränt på min lilla platta. Ni som sätt den vet hur den såg ut, riktigt äckligt, jag har skurat på den med allt möjligt o trott att det var omökligt att få bort, men tänka sig var det går med lite cilitbang, en osthyvel o en kviv. Nu är den otrlogt ren o fin kan jag lova.

Nej, nu ska jag kolla vidare lite på das super talaent. Sen ska jag baskemej sova.

vi hörs

Fredag

Min gud, låt mig få sova.
Jag måste vila mig nu, en dag kvar, sen söndag. Ska bli skönt att bara ligga i sängen en hel dag.
Vi hörs imorgon, då ska jag vara piggare

Tordag

Vill inte,vill inte, vill inte att det ska vara fredag...jag vet redan nu vilken jäkla hård dag det kommer bli...åh jag vill inte!
Hade varit skönt att vakna upp lördagmorgon istället..

Min dag har varit helt okej idag. Ridningen går rätt bra tycker jag, red desperados idag, en rätt ny 4åring, tig hjälpte mig och han var riktigt fin, men jämfört med min lille plutt så kan han inte så mykt. Han lär få en lite tuff tid nu, vi måste förbereda honom för vuxenlivet,med tanke på att det bara några månader kvar av detta året och sen är han 5, då förväntas helt plötsligt mykt mer av honom..
Men det lär inte bli några problem, han är inte så dum som han ser ut, haha, nej, jag bara skoja. Han kan om han vill.
Övade lite mer på seriebyten idag med ludi, t hade inte tid att hjälpa mig med honom idag, men imorgon sa hon.
Dom andra hästarna har också gått helt ok.

Fick lite tid över i eftermiddags, äntligen, till att fixa några manar. Mykt välbehövligt för både remy o absolut.

Ikv tvättar jag, kollar på riverside, lyssnar på paramores nya album om o om igen + tycker lite synd om mig själv för att jag ska slita imorgon..

Tscüuusli

Onsdag

Dagen började med väldigt lite energi, från oss alla tror jag. Det måste ha varit vädert, det var konstigt varmt idag, jag blev tvungen att gå upp och ta av min underställströja för jag svettades så. Under frukosten sov jag i princip, om jag hade stängt ögonen och lutet huvudet mot händertna hade jag somnat inom loppet på två sekunder, rätt illa, just då visste jag inte hur jag skulle orka ta mig igenom dagen.
Men det gick bra när jag väl kom igång sen, en rätt stessig morgon, Birgit har ju ledigt på em så hon var tvungen att få klart sina innan lunch, jag hade en rätt lång lista och fick en extra. Jag red fina lesiux idag, red honom på kandar och tig hjälpte mig, fick öva skolor o byten, det gick riktigt bra! Han är hemsk svårriden men när man får klämm på honom är han himla fin.
I em hann jag inte tänka mykt det var bara till att jobba på, allt flöt på väldigt bra måset jag säga, hann rida två o longera en utan problem.
Förtillfälligt väldigt hårt arbete men ja, jag gillart.
Nu ligger jag i min säng, totalt utslagen, kommer sova gott inatt.

Dagens fakta: Igår hade dom 20* i Basel, 1,5h här ifrån. ( den 17 nov...? )


Dantonio gick igenom beskitningen och har åkt till sin nya ägare


tchüss mi schatzli..


Tisdag

Idag är det 5 veckor tills jag kommer hem. Jag hoppas och tror att tiden kommer gå fort.
T o J tog en snabb tur till tyskland idag för att kolla på hästar. Så vi fick oss en rätt lång list med hästar idag. Det gick bra och jag tog mig enkelt igenom.
Idag var en riktig kakdag, började redan till frukost då ivanna ( roberts tjej ) hade handlat typ, munkar och dom var jättegoda. Sen kommer mauela med chocklad till oss och avslutingsvis kmmer pia med världens störtsta och godaste kaka någonsin i eftermiddags. Inte helt fel

Imorgon blir min lille prins besiktad ( hur stavar man egentligen..? ) Vi får väl se men jag tror nog han går igenom, det blir fint för honom att kmma till någon som har massor av tid för honom :) Det är alltid vad jag önskar alla hästar vi får hit, givetvis vill man ge dom en massa kärlek med periodvis räcker tiden inte till så mykt som man hoppats.
Det blir säkert bra för honom.
Er sista chans, ingen som känner för att sponsra...? hehe...


Måndag

Det började ganska så trögt idag. Det första jag hörde var hur regnet smattrade mot ridhustaket. Yes, tänkte jag, det blir en härligt blött o grå dag. Idag var ridhuset stängt från kl 9 till 13 för dom skulle lägga in ny botten. Vilket  betydde att vi fick ta o rida lite ute i regnet, det är så lätt bli van vid ridhus, man blir lätt bortskämd! Så det var bara till att ta på kepsen o ge sig ut i det blöta, Brentino gillade regnet och var för första gången någonsin RIKTIGT pigg..! Så pass att jag blev tvungen att lägga massor av små volter och Tig sa till mig att hålla hårt för hon ville verkligen inte behöva berätta för någon att jag ramlade av brentino, haha! Nej, trampa ner hälarna och håll hårt i tyglarna så brukar det gå väl! Resten av hästatna gick väl också helt ok, regnet slutade också faktiskt, vädergudarna hörde våra böner.
Jag har övat på 4-3 och 2or med Ludi ett par veckor nu, på tors ska vi öva 1or med tiggys  hjälp :) yaaay

Efter jobb körde jag och hadlade, ville kolla på en jacka i en hästaffär som jag sett på bild, men den var inte alls lika fin i verligeheten =/
Sen handlade jag mat, så att jag klarar mig ett par veckor
Det blev ett långt samtal med mien skätt ikv också, trevligt som alltid, vi måste börja med det mer, många samtal :)
Försökte även ringa hem men teckningen sög så vi fick ge upp, hoppas på bättre lycka imrogon!

Jag tror att mina vitaminer gör underverkk, med tanke på att kl snart är nio och jag fortfarande känner mig pigg :)

Vi hörs

Söndag

Dagens höjdpunkt: familjesamtal, sverige-norge-schweiz, tänk attvi kunde få ihop det så bra.
Annars har det inte hänt mykt för min del. Sovit, inte så länge men med tanke på att jag gick o la mig tidigt igår så blev det ändå många timmar.
Sen har jag inte rört mig många meter utanför mitt rum. Ett tag var jag lite på gång, hade promenad skorna på och jackan på, men någonstans på vägen till handtaget tappade jag lusten för en promenad och gick tillbaka till sängen min.
Kollade på en film som jag haft liggandes men aldrig orkat se, confetti, bra? nej, det kan jag väl inte påstå, men jag lyckades på något sätt se hela.
Ikväll ska jag sätta på en annan film, vilken vet jag inte riktigt än, vi får se


Lördag

Gissa vem som väckte mig igen?
Hm, var inte helt glad på ludi när jag än en gång fick springa ner mitt i natten o skälla på honom. Sen hade jag svårt att somna om igen, perfekt
Solen skinner här idag, eller ja, den kom precis ut, vi befinner oss nämligen om i i det nte dimmigaste området i schweiz..men med lite tur så oftaste löser dimman upp sig på eftermiddagen.

Sitter man här igen, lördag eftermiddagen, lunchrast, käkat, och nu försöker jag få i mig min vitamin dricka igen. Okej, den är inte så äcklig, smakar fanta. Men det är ändå något med brustableter som får mig att rysa när jag ska dricka det..

hästarna har gått bra imorse, ridmässigt har vi alla en väldigt lugn dag. Idag har jag inte mer än 4 att rida. Har bara hunnit med två än så länge.

Det händer inte så mykt mer idag, hade väldigt gärna velat gå ut o roa mig,  men eftersom jag inte har någon lekkamrat än så får det va. Längtar tills jess kommer!

Ska blir skönt att sova imorgon..



Fredag

Igår stack jag och shoppade med mig själv. Jag fick faktiskt köpte en hel del, både bra och dåligt när jag åker och shoppar själv, det blir liksom lite tröstshopping. Köper mest sånt som kanske inte egentligen behöver men mest för att jag känner att jag får lov att unna mig, det är mitt största nöje ju.
Köpte en ny jacka, mjukisdress och världens varmaste inne skor ( så att jag ska klara av den kalla vintern ) + lite make up för att dölja mina skavanker.

Efter att jag gått runt i affärer var det roliga slut och jag var tvungen att gå o köpa mat, drygt. Med tänkte på att redan jag hade flera kassar och att min mat-lista var lång. Fick iallafall på nått sett kånkat upp allt till bilen.
Sen körde jag hem och då var jag trött.trött.trött.
Gissa vem som väcker mig halv 1? Min kära vän ludi, först trodde jag att en häst låg fast därnere eller något, men det var bara han som störade sig.

Idag har det väl gått helt ok. Ridit tre hästar o har två kvar iem.
Blir en lugn kväll

Nu sitter jag och kämpar med min vitamindricka.
Om jag spärrar upp ögonen lite ser jag pigg ut


Kärlek

Onsdag

Mitteln av veckan, haft en stressig morgon. Alla 3 mockare var tvugna att åka upp till dom andra stallen och fixa något så det var bara jag o birgit kvar, sen eftersom birgit är ledig i em var hon tvungen att hinna rida alla sina innan lunch, så jag sprang lite som en galning mellan allt som skulle hinna göras imorse. Hann väl ändå med vad jag planerat, typ
Har tvp kvar i em, nån maskin och några hästar som ska ryktas, hoppas att någon stannar kvar och kan hjälpa mig lite.

Imorgon kommer det kunder för 3 hästar på morgoen, bl a min lilla prins, han var väldigt pigg idag så han fick sig en omgång longering, skrittmaskin på det och nu är han i paddoken och ska vara där hela eftermiddagen :) bra för honom.

Händer inte så mykt mer då, som vanligt ikväll
imorgon tänkte jag faktistt åka till tyskland och gå i affärer med mig själv. Något måste jag ju hitta på...


Tisdag

Jag har kännt mig slö dessa dagar. Vädert är trisst, kvällarna är tråkiga, jag sover, äter och jobbar. Okej, det är väl kanske så vardagen ser ut för dom flesta...fast ja, ni vet vad jag menar
Nu är det iallafall bestämmt att Jess kommer i början av januari, jag längtar verligen, det ska bli så kul att ha hit henne igen! Vi funkar så bra ihop, ochdå kan vi gå ut o dansa tillsammans, det blir kul.
Så, det är inte såå långt tid kvar tills jag får sällskap, nog ska jag stå ut, men det blir ändå att man känner sig ensam och uttråkad kvällarna fram tills dess

Idag lagade jag en avanccerad lunch, flygande jacob ( med c eller k?man får själv välja ) Det blev helt ok, smakar ju såklart inte som hemma men det gör inget här. Nu har jag har lunch för imorgon och ris med valfritt tillbehör dagen efter. Lika bra att köra på ris stenhårt hela veckan då

På lunchen satt jag och fixade med filmen på mig och danton, fick laddat ner ett program som kunde ändra fortmatet på filmen så att jag sen kunde ladda upp den på min youtube, komplicerat, så jag fattar inte hur jag av alla lyckades med det, men tro det eller ej så döljer det sig ett litet snille i min hjärna. ha!

http://www.youtube.com/watch?v=Ycw8bRScz5I

Så, här kan ni kolla in om ni känner för det.
Jo, jag vet, han snubblar visst två eller tre gånger på kortsidan, han var trötter den lilla skiten :) haha





Söndag

Jag har inte gjort mykt idag, inte igårkväll heller.
Gick o la mig för tidigt, vaknade för tidigt.
Åt frukost, kollade på tv. Sen körde jag tillbaka till mitt rum med hundarna. Tig o jurg kom tillbaka vid två. Sen var jag hundledig. Har inte gjort något sen dess. Legat i min säng, har varit jättetrött men kunde inte sova. Nu har jag huvudvärk o mår dåligt. Love it.


Polly och jag vilade framför dåliga tvprogram

Lördag

Isch, hösten/vintern börjar verkligen närma sig på riktigt nu. Imorse var det bara kring nollan. Lite väl kallt för min del, finns inget jag hatar så mycket som att frysa, och det spelar liksom ingen roll hur mycket man klär på sig, för just på morgonen och när man kommer ner efter lunch så fryser oavsett hur många jackor man har på sig. Det fasar jag för nu, att gå ner efter lunch, fast då är det inte bara över att frysa, utan jag ska rida brentino när ägaren kollar. Inte så farligt kan tyckas? Men jo, det är det faktiskt, ingen kan förstå förrän man upplevt brentino, det är hårt arbete och att lyckas göra det med ett leende på läpparna är inte det lättaste, en riktig utmaning. Grejen är att jag har lyckats med att hinna rida honom precis innan ägaren kommit varje gång i några veckor och nu är han så nyfiken att han till och med bestämmde tid med mig, idag kl14.
Så det blev inte mycket lunch för min del, jag rider så dåligt om jag ätit för mycket.

Dagen har väl varit ok idag. Vi stressar inte på lördagar, eller helst inte, vi undviker om det är möjligt.
Den stora skillnaden på en vanligt veckodag och lördagar är att vi inte har maskin och paddock service för dom privata. Vilket sparar oss en massa tid och jobb. Jag hann med att rida 4 imorse och har då kära brentino kvar och remy.
Sen om där blir tid över tänkte jag ta en promenad med polly, dvs om det inte regnar, det är lite lurigt idag.

Ikväll tänkte jag bara kolla på tv med damerna, sen går vi väl o lägger oss tidigit som vanligt. Tänkte iallafall få sova lite längre imorgon, det tror jag att även hundarna kommer uppskatta, ingen som tvingar upp dom kl halv6 på morgon. Jag är inte så poppis då.




Fredag

Då var det fredag igen. Snart är man ledig lite igen. Bara en tidig morgon till och sen får jag sova lite. Nu är det ju också så att jag passar hundar så det blir ingen lång sovmorgon direkt, men att inte behöva gå ut och kunna ligga soffan hela dagen räcker väl  för mig.

En riktigt tuff arbetsdag idag. När en är leidg märker man det så väl. Och alla nya hästar som ska gå i skrittmaskin. Det tar sån tid. Ca 30min att byta masikn nu denna årstiden. Men alla täcken som ska bytas och alla benskydd som ska på- lite drygt
Jag hann med att rida 4 hästar i förmiddags och har två eller om jag inte skulle hinna med båda så en allafall.
Sen ikväll ska jag köra och handla. Blä
Känner inte alls för det men vafan..

kärlek

Tordag

Vädergudarna måste ha hört mig imorse. För när jag kom ner hade det slutat regna och varit riktigt fint väder iställlet.
Mycket att göra idag.  7 hästar och har hunnit med 5 imorse. Bra att jag har mykt att göra, då är jag trött på kvällarna och vill helst bara sova.
Har inte så mykt att skriva idag. Är rätt less på det mesta.


Buhuu

Vet ni att det är kallt ute och spöregnar.
Det är tidigt också, på tok för tidigt. En regel om att man ska stanna i sängen när det ösregnar borde införas.
Blö, jag vill inte gå ner..

Onsdag

Igår efter klippningen stack jag upp i huset till hundarna, tig o jurg fick köra en dag tidigare än planerat. Dom har precis fått installerat nya tvkanaler så nu har dom jättemånga engelska, vilken tur för mig!
Sov jättedåligt i natt, bara vände p vred mig, kändes inte som om det blev många timmar. Idag känns mina ögon lite tunga men förhoppningsvis sover jag desto bättre i natt då.

Hästarna har gått bra idag, hann med fem imorse och det är tackvara carlos som sörvar en med färdiga hästar, den ena efter den andra, helt perfekt!
Har bara en kvar i em och henne tänkte jag longera.

Tänte ta mig ett härligt bubbelbad ikväll och sen ligga och mysa med hundarna framför tvn. Inte helt fel, jag tänkte också prova om internet funkar däruppe, vet att dom snackade något om det innan.

Vi hörs då



Tisdag

Jag är på dåligt humör idag, eller inte på humör kanske.
Dom senaste veckorna har allt kännts så roliga på något sätt.
Nu är jag i en period mittimellan. Kanske är det för att vi går mot mörkare tider och att vädert blir lite gråare och lite kallare för varje dag som går.
Vi har mycket att göra förtällfället också, det är kul men ibland väldigt ansträngande för kroppen och när jag tänker på hur den närmaste månaden kommer att se ut vill jag bara krypa under täcket. Jag har en känsla av att det blir mycket jobb.
Misstolka mig inte, för jag älskar vad jag gör men det betyder inte att det inte är hårt arbete vissa dagar. Det är inte ett jobb som kräver att man är 100% närvarande med sitt tänkade, om man vill kan man sväva runt i andra tankar hela dagen, det spelar liksm ingen roll, däremot krävs det att man kroppsmässigt är 100% fit-for-fight varje dag.
Just denna veckan är jag ett mellanting.
Det är för lång tid kvar tills jag kommer hem för att det ska vara dags att längta och räkna ner. Och kanske är jag någonstans innerst inne lite besviken över att min england-weekend inte blir av. Det enda jag ser är dessa många och långa veckors av arbete framför mig

En dag som denna saknar jag att ha någon här, men samtidigt är det tur för den någon slipper ha mig snäsandes.
Det är nog tur att jag inte har någon att snäsa åt.

Ska klippa mig ikväll efter jobb, ska bli skönt att bli lite ompysslad.

Vi hörs



Måndag

Mondaymoring
Okej, jag vaknade iallafall av mitt alarm imorse, det var väk tur det efter att jag bytat signal och satt upp det på högsta volym. Själva fortsättningen fram till frukost var väl sådär, ni vet när man bara känner hur allt går fel, bara dessa små detaljer. Sen kom vi till första maskinen och häst nr2, för det första var han ett stör bara att få ur boxen och sen precis när han går in i skrittmaskinen tar han ett bamsekliv i en vattenpöl och stänker ner hela mig. Trodde inte det var möjligt men jag dyngsur och täckt med lera så jag blev tvungen att springa upp och byta ridbyxor. Sen hade ju jag och jess planerat att jag eventuellt skulle komma över i helg i november fast det visade sig att jag missuppfattat datumen så nu vet jag inte om det går längre...hm, så underbar start hade jag på dagen. Hästarna har iallafall gått ok, fått lite hjälp av tig imorse och det uppskattas alltid..

Hann med 4 imorse och har två kvar i eftermiddag.
Vi har inget direkt härligt väder idag, regn o grått. Det är väl bara till att inse att vi går mot mörkare o kallare tider

Gud vad jag längtar hem!

Söndag

Efter 12timmars sömn hade jag ont i huvudet. Jag vaknade med en otrevlig huvudvärk, som alltid på söndag, med eller utan festande en huvudvärk det har jag i vilket fall som.
Käkade frukost och kollade på klipp från tyska talang. Lagom roande. Har mest hängt framför datorn hela dagen, druckit massor av kaffe. Och just det, jag såg  på den andra filmen jag köpte.
För typ en timme sen tog jag en prommenad. Det var härligt faktiskt, vi har fortfarande riktigt fint höstväder.

Det var väl det.












RSS 2.0