poker face

Färdig jobbat för dagen. Red två underbara i em och hade märkligt nog fortfarande massa energi, det kändes som om jag skulle klarat av att rida ett par till :) jag gillar dessa dagar med power
Det blev ingen shopping ikväll, Birgit var bakis och trött. Men imorgon gör vi ett nytt försök, det blir bara frauenfeld och matshoppning, sen ut för middag och en drink. Det är väl inte helt fel då.

Nu har jag lyssnat på samma låt sådär en 6gånger, inte för att den är SÅ himla bra, mest bara för att jag inte orkar byta.
Då får det väl bli:
Dagens låt: Lady Gaga - Poker Face

Kärlek

power

Testade rida Loui idag, en superfin 7åring som det sägs att jag ska rida nu när T o J är på semester. Det gick väl sådär, han var rätt så lurig men my gosh, han är fin..!
Ludi var underbar idag, den senaste tiden tycker jag inte att han varit så sammarbetsvillig men idag var han verkligen helt fantastisk. Eftersom vi fick ännu en lyxig förmiddag hann jag med att rida 4 hästar. Har två kvar nu, en av dom är fishy och han ska jag få rida på kandar, bra träning

Ikväll var det planerat att vi skulle åka och shoppa igen, det behövs, få komma ifrån stallet, se annat folk och sådär, stilla mitt begär.. fast Birgit var ute igår och verkar inte rikigt sugen längre.. så det blir kanske en tråk-kväll igen. wihoo..

Kärlek 

laddar

Idag fick jag lite bättre kontakt med mysko-tjejen,  vi pratade rätt mycket och hennes liv verkar har varit rätt så tufft och rörigt om man säger så..
Jag känner mig otroligt lycklig över den barndom jag haft och är evigt tacksam för den fina familj jag har.
Vi hade en lugn em, mockarna var uppe hos gamlingarna, J hade hoppning, B var ledig och T var iväg med Miss America aka Britney Spears i tyskland för att tjecka in nån häst
Lugnt och skönt
När vi var klara körde vi snabbt till volg och sen bjussade mexiko på öl, så vi satt ner tillsammans och pratade en stund, T bestämmde sig för att skriva morgondagens lista, och min blev lång, fast inte mig emot :)
Ikväll laddar jag, med pullvermos och after 8.  Gott

Kärlek



lyx

Det var ännu en förmiddag med lyx idag. Och förhoppningsvis ska det bli en lugn eftermiddag idag också.
Hästarna har gått helt okej, gillar lilla fishface måste jag säga, känns bättre och bättre för varje gång, och jag tror det kommer vara han och jag 2 veckor framåt! Han blir en perfekt häst för en youngrider.
Vad säger ni mor och far?
Haha

Mysko-tjejen har verkligen bättrat sig denna veckan, nu börjar vi få lite nytta av henne..!
Efter jobb ska jag ta mig en liten sväng till folg och handla bröd och joggi..oyes

Dagens trick: Om du har en tillräckligt varm kok-platta kan du koka spagetti OCH stecka korv på samma gång.

Kärlek

putzen

Dagen har ju varit rätt hyffsad idag. Började som alltid min tisdag med att kolla på  nya avsnittet av "the city" till frukost, drömma mig bort en stund och längta lite efter att få shoppa och klä mig fint.
Sen sätter dagen igång, ut i kylan, börja med att bära på runt nån tung höbal och sen är jag igång. Startad. Allt går av rutin, vilket ibland kan vara rätt farligt, ex när det kommer till att starta första maskinen med hästar, då gäller det att vara på vakt och vakna till så att dom små djuren inte får för sig att smita ut. Har dock aldrig hänt, än, fast nog har där funnits dom som gjort goda försök...
Efter jobb idag så satt vi faktiskt ner tillsammans, drack en kaffe och pratade lite, första gången på välidgt länge.
Sen hamnade jag här, som vanligt, i min säng med datorn framför mig och tvn igång i bakgrunden. Kollat på nya avsnittet av "bromance" och tänker ge mig vidare till "andra avenyn" nu, tisdagar är bra webtv-dagar.

Funderat: En kort stund på att städa lite, putsa mina stövlar, det sist nämda är ett måste..


Slut på detta.

Kärlek

växt fast i sadeln.

Förmiddagen har jag spenderat i sadeln, jag har ridit i princip hela förmiddagen, inte mig emot men nu känns det i benen :)
Mockarna stannade kvar här efter frukosten istället för att åka upp till dom gamla gossarna och mocka, så vi var 5 pers kvar under förmiddagen, vilket gjorde att jag och birgit bara kunde jobba på och rida så mycket som möjligt. Det är lyx att få hästarna rycktade och påklädda, en lyx jag utan tvekan kan lära mig gilla.. fast det lär dröja,om sådär ett x-antal år kanske, kanske inte..haha

Vi fick ridit alla hästarna iallafall så det blir till att ryckta och fixa i em.

Dagens väder: mulet. mulet. mulet.

Noterat: Det börjar bli ljusare, det gillar jag.

Blir en update ikväll

Kärlek

20.13

Jag tror jag också blivit allergisk, sen jag fick reda på vad sis lider av så kliar det konstant på mig kropp och jag känner av varenda liten varelse jag andas in. Idag blev jag tvungen att göra ännu ett städryck. Det blev till att moppa golvet minsann...!
Det känns inget bättre jag skulle behöva blåsa hela rummet, ryssta allt..isch, jag blir galen.

Sitter här i min säng nu, dricker en kopp te, har tvn på, dom spelar tysk, hård,hiphop...och precis som det låter är det ingen höjdare..otroligt dåligt måste jag säga..så dåligt att man inte ens borde få spela det..isch

I em red jag en till häst och fixade med massa tvätt och grejer. Jag och Birgit tog en kaffepaus när vi var färdiga med hästarna, man få passa på dom dagarna alla jobbar och det blir 5 min över. J matade oss med kakor, vi tackade och tog emot.
Trots vår kafferast var vi klara i mycket god tid. Det betydde att jag var tvungen att åka till posten och betala min ränkning, så det gjorde jag. Smet dessutom snabbt in affären och handlade apelsiner och honung. Jag har fått för mig att honung i te ska vara mycket gott, det låter rätt gått liksom så det var upp till bevis. Mycket rikgit smakade det förträffligt..!

Birgits bil blev färdiglagad idag så jag körde henne till bilgaraget snäll som jag är. Sen tog jag en dusch och hamnde här.
Blev inte mycket roligare än så..

Dagens fakta: Tysk hiphop borde inte spelas.

Kärlek

snaaaaabbt.

Jag har lunch i 10 min till. Ska försöka komma med en snabbt update. Förmiddagen har gått bra, mycket att göra men allt under kontroll. Mer eller mindre. Jag hade ett avbrott i min middagpaus och fick springa ner och fläta en häst, 15min sen var jag upp igen. Kunder från usa, inte dåligt...

Nej, det får bli mer sen..

Kärlek

..

Dagen blev så tråkig som jag uträknat. Det hände absolut inget alls. Jag tog en promenad, det var dagens största aktivitet. Jag åt nudlar till middag. Mums. Jag pratade med min familj, det måste ha varit höjdpunkten.
Min lediga dag suger, ska det alltid vara såhär tråkigt så jobbar jag hellre. Folk är tråkiga.
Söndagar här suger, dom kunde iallafall ha affärerna öppna så kunde jag roa mig med shopping åtmonstonde.

Dagens humör: Bitter.

Nej, nu är det verkigen dags att boka en resa hem, jag behöver något att se framemot.



Kärlek

dammmmmm

Vaknade upp vid kl9 kände mig härligt utvilad. Satte på tvn och kollade på något drygt barnprogram sådär en 5min. Sen steg jag upp, kokade kaffe och gick och la mig i sängen igen. Åt min goda frukost, kollade på masjävlar och det var då jag såg det. Solen strålar in genom fönstert och ALLT damm snurrar runt. Damm ger mig panik. Så, det var bara till att sätta igång, jag sprang iväg och hämtade dammsugarn. Och my gosh vad jag har städat, dammat,dammsugat och dammat igen. Om det känns mycket renare? Det vett i gudarna. Men uhe, det liksom kliar på hela kroppen när man ser det.
O ja, just det, solen skiner, det är kanske runt ett par + grader och himlen är verkligen bara så blå den kan bli. Fan. Det betyder att jag på något vis borde ta mig ut idag. Ut i det vackra vädert. Jag hoppas att B ska ringa och föreslå att vi ska hitta på något, men är tveksam till att hon kommer ringa...annars funderar jag på att gå en sväng till chocklad-fabriken, kanske ta en kaffe i min ensamhet.. wiihoo...

Min ledig dag är den dag då jag missbrukar kaffe, såhär långt har jag hunnit få i mig 6 koppar, det känns bra.

Dagens fundering: Kommer det hända någon kul idag?

Kärlek
 

klemmis

Idag har det varit kul,kul,kul. T och J åkte till Zurich för att kolla på hoppningarna och jag fick en massa trevliga hästar att rida, hur glad som helst..!
Så, det var bara till att jobba på hela dagen, rida den ena från den andra. Dom var mer eller mindre fina allihopa, speciellt lilla fishface kändes riktigt bra, fick öva lite byten med honom också.
Eftersom T o J beräknade att vara borta hela dagen blev jag utsedd till hundvakt, så efter jobb åkte jag upp till huset och höll hundarna lite sällskap, tänk, om bara ett par veckor flyttar jag upp till mitt palace och där ska jag bo i sådär en 2veckor, lovely.
Annars har det inte hänt något alls ikväll. Jag har pratat lite med familjen och kollat lite på film. Tvättat lite har jag också hunnit med.
Imorogn är jag ledig, oyes, det blir förhoppningvis en härlig och lång sovmorgon, god frukost och eftersom det inte verkar vara något annat på gång så hoppas jag att jag är riktigt trött, så trött att jag bara vill ligga inne hela dagen.. det kan gärna få regna och vara jävligt äckligt väder, då blir det lättare att komma i rätt stämmning...

Mysko-tjejen fick åka hem idag. Hon hade tydligen "migrän" imorse igen när Birgit knackade på hennes dörr, jag kallar det påverkad av något. Om hon vill fortsätta jobba här så kommer hon tillbaka på måndag, vi vill ivarje fall inte  inte ha något oseriöst fall här.

Dagens Trick: Med tillräckligt mycket ketchup kan du få all mat att smaka bra.

Dagens fråga: Är "klemmelus" ett ord på riktigt? Annars är finns det en risk att jag ljugit för Birgit.

Kärlek

too cool for school

Vi har haft en busy liten dag men eftersom jag och birgit tillsammans är världens bästa team så klarade vi det utan problem.
Dagen började med att mysko-tjejen aldrig dök upp så B fick gå upp och knacka på hennes dörr. Det visade sig att hon hade migrän, man kan också kalla det bakfylla tror jag. Så vi var 2pers kort då mexiko var ledig.
Det vara bara till att sätta igång, vi var klara rätt sent med morgonstallet och började inte igen förrän 9.30.
Men sen bara allt flöt på bra, jag hade inte så mykt att rida idag för vi har haft kunder på rätt många av hästarna. Det blev en massa att fläta istället. Vi fick ihop det bra och var nästan klara i tid för lunch.
Efter lunch var det bara att jobba, jobba, jobba.
Klara i god tid.

Igår begav jag och B oss till Tyskland för lite shopping. Det blev en rätt lyckad kväll och jag fick köpt lite nya tröjor, 2 fina att ha istallet och en annan. Det är lite frustrerande att inte kunna köpa så mykt nya kläder, jag har liksom aldrig några tillfällen att använda det. Jag springer jag mest runt i ridkläder hela dagarna. Bättre att lägga mer pengar på det..tillexempel är jag rätt sugen på att beställa nya finare stövlar, ska fundera vidare på det..

Slovve är ledig imorgon, jag fasar lite för att han tänker ha party i köket. Fan ta honom..

Noterat: Mysko-tjejen lyssnar på "jag-vill-ta-livet-av-mig" musik och hon är lite för cool för mig.

Kärlek


mimomo

T kom med ett glädjande besked imorse, kunderna som skulle ha kommit i eftermiddag ställde in och kommer först imorgon..! Inte mig emot då jag och Birgit har planer för shopping ikväll.
Jag började dagen med att fläta, alla manar var sammarbetsvilliga så dom blev mycket vackra allihopa. Efter frukostpausen plockade vi undan hinderna efter gårdagens och morgonens hopplektioner och jag tycktes då höra J nämna något om att jag ska börjar hoppa på onsdags eftermiddagarna dvs om en viss av dom små försäljninghästarna får stanna kvar ett tag..en god idé? hm, lite osäker..haha
Sen fick jag lite tid över och hann rida en häst, hon gick helt okej. Kort därefter kom det kunder, så då var det bara till att förbereda hästar. Och det var väl det hela, min förmiddag.

Lagade lite lunch, just det, lagade, också pratade jag med mammi

Dagens Fakta: Jag har köpt fel joggi, stor miss.

Bonde söker fru.

Vi har en man istallet som tycker jag skulle söka till det programet eller "Bauer sucht frau" som det så vackert kallas här.
Ida söker bonde.
Jag har gång på gång förklarat för honom att jag inte söker någon bonde men han verkar inte förstå.
Igår i ridhuset frågade han om jag kan köra traktor för han hade iallafall skrivit med det i min ansökan, "-det låter bättre om du kan det", det ska hjälpa mig att hitta dom rikare bönderna.. Bättre gårdar har traktorer. Javisst. Det blir säkert bra. HAHA jag dör. 

Att vara unik

Moes kommentar fick mig att inse att mitt lilla sirup-trick inte var så himla unikt, haha, fast åandra sidan, det gör inte så himla mycket =)
Har precis kommit hem från affären, var och handlade med mina miffon..det gick väl ändå helt okej, fick alla med mig hem igen.
Mat är nog något av det tråkigaste man kan handla ( och dyrt..!! )..mat och elektronikprylar toppar nog min lista på shopping-jag-hatar.

Igårkväll gjorde jag något dumt, jag drack både cola och kaffe, inte såväl genomtänkt, big misstake! Det hela resulterade i att jag låg vaken ett x-antal timmar vilket i sin tur gjorde att jag kände mig lite tröttare än vanligt imorse halv 6 när kl ringde. Normalt sätt hemma påverkas jag inte av kaffedrickande kvällstid, men här har jag fått andra vanor visst. Lite drygt. Jag har dragit ner på mitt kaffedrickande. Tiden på dosen, då mitt vätskeintag under dag som kväll bestod av kaffe, bara kaffe. Detta ledde till att jag utveckla ett beroende, som innebar smärtsam huvudvärk om jag råkade missa en kopp. Detta beroende har jag nu gjort mig av med. Jag tror dels att det beror på att jag jobbar fan så mycket mer och inte har kafferast 100ggr om dagen och att kaffet här inte smakar lika bra som hemma. Det är inte heller lika mysigt som hemma OCH här är aldrig någon som lagar kaffe åt mig.

Detta fick mig att bli suger på, te


Kärlek



ajajaj

Jag har fått träningsvärk. Dom senaste dagarna har jag ridit hästar som jag verkligen fått kämpa med. Tror att det kan vara den enkla anledningen. Idag har vi fått jobba på snabbt under förmiddagen och ridit alla hästarna. I em börjar det nämligen hoppning som håller på hela kvällen. . Imorgon har vi en massa kunder har jag hört och vissa av hästarna ser lite vilda ut i mannen och nästintill omöjliga att fläta.. Ska definitivt göra något åt det idag. Så det blir en friserings-em för min del..Annars händer väl inte så mycket. Tänkte köra och handla lite ikväll, mat, så det är väl inte så himla spännande. Imorgon blir det kanske lite annan shopping, det beror på om vi kan sluta i god tid..

nej nu får det räcka..

kärlek

ett litet trick

om man blandar skogsbärs "sirup" med bubbelvatten får man något som smakar snarlikt hallonsoda, inte ett helt dåligt trick, det är okej, ni får använda det om ni vill.

Em blev tuff den med. Hade en st häst som inte helt ville sammarbeta, tog musten ur mina stackars ben. Ponnyn toppade sen det hela och tog resten av mina krafter. Så sen gick jag på min sparlåga, men man kan om man vill.
Nu sitter jag här i min säng igen..trevligt värre..

Ska kolla tv
Jag har cp ont i min axelmuskel. Den är STEN hård.

Kärlek

fish-face

I förmiddags har det varit fullt upp. Många hästar som ska ridas, veterinärbeskiktning, röntgen osv osv och ovan på allt:
Regn.
Jag tog mig igenom, ridit 3 hästar, två från min lista och en bonus. Dom gick helt ok, den nya hästen var lite klurig, behöver nog rida den ett par gånger till innan jag listar ut den, vi kallar honom fish-face.
Till lunch lagade jag ris och tonfisk, inte helt illa, fick även till det och pratat med mammi en stund
Nej, nog för denna gången. 

Dagens Fakta: Pepparkakor och apelsinjuice är ingen bra kombination.

Kärlek

När ska man äta semlor?

Såg precis en bild på en semla och blev jättesugen, det är säker också något dom inte har här..tror det något som är lite svårt att frakta..hm, vi får fundera ut något..!

Då var måndagen över. Utan några större bekymmer. Kan härmed förklara mig själv som frisk igen. Idag hade jag alla mina krafter tillbaka och det kändes inte längre plågsamt att arbete. Det var skönt att vara tillbaka i sadeln. Hade inga "hallelulja moments" kanske men jag sög inte helt och håller ivarjefall.
Vi hade kunder för Beauty i em. Det blev mitt jobb att förvandla odjuret till en skönhet, vilket inte visade sig vara helt lätt. Beauty är inte den mest propotionerliga varelse på denna jord om man säger så. Nej, man kan väl säga som så att gud gjorde ett dåligt ihop-plock. Kanske var han berusad, kanske stressad, det finns flera teorier, inte vet jag. Kan också vara så att Beauty fick lite vad som blev över. Nej, nu ska jag inte vara så..utsidan är inte allt. Han är förhoppningsvis supertrevlig att rida. Han måste vara. Jag borde passa mig. Han var nämligen på min lista imorse, men ströks i sista sekund då kunder skulle komma. Det betyder att chansen är stor att jag får honom på min lista imorgon. Bäst jag håller min mun..

Dagens Fakta: Nej, Ida kommer inte ställa upp i " Bauer sucht Frau" (bonde söker fru). Nej. Åter Nej.

Kärlek

Topp 3 kandidater

En gång, när jag är redo, när jag har min egen business då ska jag skaffa en ny häst. Helst av allt ska jag hitta en sponsor. Men det är mest i mina drömmars värld..
Jag har iallafall hittat några tänkta kandidater till min kommande stjärnas far. Den perfekta modern vet jag att jag aldrig mer kommer att finna..

sand

Vi börjar med denna skönhet, Sandro Hit. Han är vacker, vacker och ack så vacker.
Vi har dock haft en del avkommer från honom här, vackra, men väldigt luriga..


don

Donnerhall, en stor favorit hos mig...Jag har sett många fina och trevliga avkommer från honom, familjen ni minns väl min Donner-dröm här?

qua

Sen har vi denna, min stora kärlek.
Quaterback, my gosh, han är bara gudomlig.
Ni kan ju alltid kolla in den här om ni tvivlar:
http://www.youtube.com/watch?v=EPa7cTjlvA8



Det var det, over and out.



neeeeeeer

Jag börjar märka hur spännande mitt liv är. Bara genom att kolla in  statistiken på min blogg, från 26 har det nu sjunkt drastiskt ner till 7 unika besökare, oyeah. I can tell you love it..
Ridit lite i förmiddags och det har gått helt okej. Myskotjejen är väl fortfarande rätt skum. Hon har trots allt gjort lite nytta idag får jag väl säga.
Vi har kund på en häst sent i e.m..så, det blir väl säkerligen en lite senare kväll än vanligt.
blabla..jag har inget kul att skriva...
nu ska jag diska..

Dagens Fakta: Slovve borde bygga sig en koja i bergen och flytta, nu genast..han går mig på nerverna..

Kärlek

sylvester

Vi har oväder a la Schweiz.
Not nice, AT ALL.
Jag ber för min gud att det inte börjar läcka vatten i stallet...
Här gäller det att hålla i taket...!

sunday

Jobbade idag, jag och mexiko, dom andra var visst lediga. T och J kom och hjälpte till att mocka imorse. Sen sprang jag mest hela förmiddagen. Sprang och sprang och sprang. Det var mycket att göra, för att vara en söndag. På tok för mycket. Dessoutm är min medarbetare inte vidare snabb, slöis..det är vad han är. 12.40, väldigt på tok för sent gick vi på lunch, en halvtimme senare var jag nere istallet och förberedde en häst för kunder. Sen kunde jag fortsätta min lunch. Pratade med mami och med Jolu..det var dagens höjdpunkt.
Sen gav jag mig ut igen, från 5minus imorse hade det nu börjat regna.
Varning halcka  !
Mötte en mycket skum person, klädd i svart, topp till tå, det visade sig vara tjejen som ska bo och jobba här i 2v framöver.
Intressant.
Efter bara 2 dagars riktigt jobb börjar jag känna av min ack så stela axel igen..buhu..
Det regnar, regnar och regnar. Det får avsluta för denna dagen, jag ska dra mig tillbaka till mitt tv-tittande " -work for Diddy" ..trevlig söndag på er.

Dagens fakta: Mexiko är en söl-korv.

Kärlek

I’m surrounded by A million people I Still feel alone

Jag är trött på att vara ensam. Jag är trött på det efter 9 månader. Aldrig någon att prata med efter jobb. Inget hem att komma hem till, där någon väntar på mig. Ett litet rum, mörkt och ensamt.
Jag vill inte vara ensam.

Another winter day
Has come and gone away
And I want to go home
I miss you, you know


MU

Jag suger på att uppdatera just nu. kanske bara idag, kanske imorgon också.
Det händer absolut inget mer än att jag ligger i min säng och sover.

Kärlek

träffad

Igårkväll gick  jag till sängs strax innan 20, påbulltad med fleece och mjukis under mitt tjock täcka skakade jag trotts som ett litet asplöv. Det var då jag insåg det:
 Jag hade blivit träffad. 
Imorse talade jag tydligt om för mig själv att jag får ta och kämpa lite och ta mig igenom dagen. Jag gjorde det, även om det tog emot. En mes till slovak gick och la sig igen, toffel. Han har " fulle-nase" som han säger hela tiden, hur farligt låter det egentligen?
Liten och ynklig efter jobb fick jag massa medecin av T, jag tog mig en dusch och la mig i sängen, efter sådär ett par timmar tog jag en asprin och nu en halvtimma senare känns det  så mycket bättre, helt otroligt, inte längre ont i tänderna, knappt i halsen, bara en anings huvudvärk och istället för att frysa så svettas jag, märkligt. Liggandes är det överkommigt just nu. Stående känner jag mig fortfarande som en vekling. 
Tänkte sova lite nu. Hoppas att jag känner mig lite bättre imorgon. 
Bah..

Kärlek

GRATTIS PAPPI! 
Massa kärlek!!

sjukdomar sprider sig

Det kan man lugnt säga, dom håller på att slå ut hela teamet. Birgit ligger hemma med högfeber. Slovakien har ont i halsen, tror han mest kvider lite men ändå..och jag, stackarn, har drabbats av en otäck smärta i mina luftvägar. Fast det har jag inte vågat erkänna för någon än,i hopp om att det försvinner av sig själv. Det funkar liksom inte med mer än en sjuk, då får vi aldrig ihop det.
Jag har tagit mig igenom förmiddagen och hästarna har varit riktigt duktiga, har två kvar i em. Sen blir det i säng tidigt ikväll

My gosh, jag fryser.

Kärlek

en aktiv människa.

Jag tog tag i mig själv runt 14tiden, ringde Birgit och hon bjöd dit mig. Så det blev en slappe-eftermiddag i hennes lägenhet. Vi drack för mycket kaffe, kollade i klädeskataloger och gjorde kryss på allt vi vill ha, vilket visade sig vara rätt så mycket och rätt så dyrt. whops. Birgit bakade ett bröd till mig dessutom, en liten gåva sådär på en söndag. Sen lagade vi middag, eller jag var mest ett jäkla bra sällskap, Birgit lagade, men tror nog det blir bäst så. Det blev en god middag och lite senare körde jag hem. Och nu sitter jag här, trött som ett litet djur även om jag långt ifrån har överansträngt mig idag. Men ibland kan  vila vara riktigt ansträngande...

Dagens sämsta: Mtvs sugiga program..STORT MINUS

Kärlek
 

uttråkad

Jag är så uttråkad,uttråkad,uttråkad.
Okej, tror ni fattat.
Uttråkad helt enkelt.

10-10

Vaknade upp efter en god natts sömn. Det blev en 10-10 natt. Välbehövliga timmar..som vanligt efter så många timmars sömn hade jag en fruktansvärd huvudvärk, vilket jag snabbt kan bota med en kopp kaffe. Det blev en god frukost till en uppmuntrande film och sen hamnade jag här, framför datorn med pepsimax vid min sida.
Vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Kan tänkas att jag ringer Birgit lite senare för att se om hon känner för att hitta på något, kanske en promenad eller nått. Vädert ser väl inte jättekul ut, dimma som alltid, men åandrasidan, vad gör det...det är nog svinkallt dessutom, tur att jag fick världens varmaste mössa i julklapp dådårå!...Annars känns en fika inte helt fel..

Nej, nu ska jag kolla vidare på sweet 16..

Kärlek


i've got nobody.

Då har även denna dagen gått, ganska så smidigt får jag väl säga. Red Traviata med kandar idag och fick hjälp av T..det gick helt okej. Vi pratade även om utb, jag har haft en del frågor jag fått svar på, så nu har det lättat lite från mina axlar.
Det är så mycket att tänka på, man ska fatta beslut och man vill inte göra fel val som man sen kommer att ångra.
Det är tufft att bli gammal

Ikväll hade jag väl hoppats på lite mer än att sitta ensam och kolla på en film, men det verkar inte bli mycket bättre än så. Min arbetskamrat var trött och allmänt slö. Kanske att vi hittar på något imorgon, man vet aldrig.

Snart dags att gå ner och hämta tvätten. Sen blir det ännu en film, vilken vet jag inte än, jag har seriöst tuffa beslut att fatta, my god. 

Kärlek

Happy Friday

Birgit är precis som i kyckling-sången.
Nu var det nog inte en enda som förstod mig. Men det är så att hon käkar kyckling varenda fredag, det finns nämligen en kyckling-man här i småbyarna, han åker runt med sin låda och säljer allsorts kyckling,han har en ny plats för varje dag och just fredagar håller han till i müllheim, en liten by Birgit passerar på sin hemväg. Så hon blir precis som dom sjunger i reklamsången. Så onödig fakta..
Idag försökte hon få mig in på samma spår. Men jag var på tok för lat för att köra.

T o J kom hem innan. Dom har köpt på sig 3 nya hästar som ska vara riktigt trevliga, dock ska en av dom vara ful. Haha.

Det har varit kallt som fan idag också. Jag longerade sista hästen och oj vad kallt det blev. Gissa vem som var först i duschen efter jobb..det är åandrasidan inte lätt att tina i en dusch, det krävs ett badkar. Jag gjorde mitt bästa iaf.

Jag har käkat groteska mängder fruksallad ikväll. Min mage står ut, som om jag vore gravid. Bah.

Kärlek

sundare

Första dagen på mitt nya, sunda liv. Det låter någonting va? Men jag har lagat lunch idag. Kan inget annat än att känna mig stolt måste jag säga..
Hade lite mer kontroll över dom vilda hästarna idag och dom skötte sig väl. Min visdomstand känns dessutom bra mycket bättre. Lite plus i den annars rätt trista vardag.
Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Därför tror jag bestämt jag avslutar här.

Kärlek

fruktsallad

Det blev shopping, mat-shopping. Jag var så jäkla grym på att handla idag. Hittade nästan allt jag sökte. Och för första gången på väldigt många veckor köpte jag mat, RIKTIG mat. Sån som jag måste tillaga på ett eller annat vis. Ska förska lämna mina joggi&mackor-vanor och laga något en gång om dagen..sen får vi väl se hur många dagar det håller..

Nej vet ni vad, klockan börjar närma sig 21. Det betyder att jag är tillåten att gå och lägga mig, ingen dum idé
WIIIHOOOO

Det har inte ens gått en vecka och det känns redan som en evighet.

Kärlek

I-lands problem

Jag har aldrig varit mycket för kyla. Tycker det är riktigt vidrigt att frysa. Och oavsett hur mycket jag än klär på mig så vet jag att jag kommer hacka tänder när jag går ut efter lunchen. Otäckt. Kylan gör även det lättaste arbetet riktigt hårt, som att tränsa tillexempel. Ett sant helvete, kalla fingrar och kallt, hårt läder, ingen god kombination. Att sen putsa tränsen är nästintill värre, fingrarna chockas gång på gång, från varmtvatten till minugrader, stackarna är röda och blåa när man är klar. Jag tror nog att det är mina händer som lider mest under denna årstiden. Allt annat kan man klä in liksom. Dagens i-lands problem.
Jag menar, vad synd det är om mig, jag har ett jobb jag älskar och tjänar hyffsade pengar på, skäms på mig..

Har tillräckligt att göra idag. Vi är 3 istället för (åtminstonde) 4 som jobbar och har fulla stallar, man blir lätt bortskämd, just nu saknar jag allt den andra mexikanen. Hästarna har varit förvånantsvärt skötsamma idag, riktigt trevliga att rida. Har 2 kvar att ta itu med i eftermiddag.

Ikväll ska jag åka o handla med huset, wiho. Mat-handla, hur kul är det egentligen. Sen blir det  väl tv för min del.

Min normala vardag:
Vakna
Jobba
Duscha
Tv
Sova

Wow

mimo

Kärlek

kallt kallare kallast

idag är den kallaste dagen denna veckan, den saken är säker. Riktigt otrevligt att jobba när det är så kallt. Jag lyckas på något vis alltid förfrysa tippen av min mittelfinger på vänster hand. Plågsamt att tina upp det sen kan jag lova.
T och J åkte till tyskland idag, så, här är vi kvar, lämnade med en massa arbete, inte mig emot. Hade en rätt så hektisk förmiddag, ett oplanerat besök från veterinären sabbade vår annars utmärkta plan, en del förseningar blev det istället. Men men..
Har 2 fina hästar kvar att rida i em, båda grandprix, så jag är bara väldigt tacksam.
Birgit hade med sig hemmabakat bröd åt mig idag, det smakade väldigt bra. En dag borde jag laga middag. Men jag funderar också på om jag kanske kan lura med mig birgit och gå ut och äta något i helgen. Det borde räcka?
Ägg borde räknas som en middag egentligen, för det är ju på sätt och vis något man lagar, man måste ju koka dom menar jag..bara en liten fundering..

Imorgon åker vi och storhandlar. Oyes.
Ikväll tittar jag nog på ännu en av mina nya filmer...wihoo..

kärlek


arbete

flygresan tillbaka gick bra, lite försenat men runt 22 landade jag i schweiz. Möttes av ett vitt landskap, lagom kul tyckte jag och kunde redan känna av hur kallt det skulle vara. Mycket riktigt. Sådär runt en -5grader, tur att jag blev förbered hemma.
Birgit hämtade upp mig på flygplatsen. Vid 23.30 körp jag ner i min säng,  önskade mer eller mindre att jag fortfarande var hemma...

Söndagen gick annars bra att jobba. Lugn vanlig söndag. Träffade T o J o dom var glada att se mig, vi drack kaffe och pratade en stund.
En av våra mockare åkte igår, inte med emot, Han var inte vidare duktig ändå.
På kvällen gick vi ut och åt. Med dålig aptit lyckades jag ändå trycka i mig nånslgs pasta i ett sådär roligt sällskap..

Det är mycket svårare att komma tillbaka denna gången.

Kärlek

RSS 2.0