Kvällen som inte blev vad vi tänkte

Det blev en lite försörd kväll. Ibland blir det så, har varit det på länge. Som tur är.
Iallfall skulle lilla danton hopptränas ikväll så istället för att sluta kl halv 6 blev vi tvunga att göra honom iordning tills kl 18 och sen var det inte lönt att gå upp, lite spännande o intressant att se min lilla bebis hoppa, han var duktig och lärde sig snabbt. Jag kännes någonslags hatkärlek till den hästen, men det börjar mer o mer gå över till kärlek, fattas väl bara att han blir såld snart dådå, kanske är bäst iofs. Det är inte bra med hästar som stannar för länge som man nästan fäster sig vid, jag brukar vara väldigt bra på att hålla distans till dom o inte komma för nära, men efter nästan ett år så har man inget val, det blir bara så, man lär känna dom så väl, speciellt en liten bebis som man verkligen fått se utvecklas till en riktig häst, med långa öron. haha.

Iaf, när vi var klara med honom var det nästa sak att fixa, det var nämligen tänkt att ett par hästar skulle åka ikväll halv 8 så det var till att  fixa lite med bandage o så, kl blev halv 8, ingen kom, kl blev kvar i och jurg körde hem, gav mig papper o så, kl blev halv nio, j ringde för att kolla om dom åkt än, nej, kl blev nio, jurg ringde igen, fortfarande ingen som kommit, då ringde han mannen som skulle komma o det visar sig att dom inte blir hämtade förrän imorgonbitti istället, kan folk inte meddela lite tidigare om dom inte tänker dyka upp?? Det förstörde våran kväll iaf, inget idol eller ensam mamma -mys inte..

Jag tog en dusch o nu ska jag sova. Vi  hörs

Onsdag

Mittlen av veckan, i eftermiddag är det hoppning och birgit är som vanligt ledig.
Hade inte så mykt att rida idag någon av oss, så vi blev lätt klara med allt innan lunch. Mina gick helt ok, tills jag kom till sista, brentino, han är så lat. Tänk er det lataste ni någonsin ridit  och dubbla det x-antal gånger, så har ni brentino. Om du slutar driva för en sekund så stannar han, bokstavligt talat. Ingen dröm om man säger så,  han är en privathäst och honom har jag att rida 5-6 dagar i veckan. Ägaren säger att han ska börja rida när han gått ner i vikt igen, fast det sa han för sådär ett halv år sen och so far har det inte hänt så mykt på den fronten. Vi väntar med spänning.
I eftermiddag ska vi rykta hästar som vanligt, viktigt att hålla dom blanka och fina. Tror carlos ska börja klippa idag, och om jag inte minns fel så är det brentino som är först ut. Kanske det kan få honom att springa lite fortare? Kan ju hoppas.

Elin och jag har precis käkat min favvolunch, nämligen pasta med pesto, guuud jag älskar det! Och det är ju så himla lätt att göra också :) hehe
Idag känner jag dessutom ett enormt sötsug, så det har blivit lite choklad också

Ikväll kollar vi klart på "ensam mamma söker" och så blir det ett avsnitt av idol.

Sängen tidigt, oooyes!

Tisdag

Då var det tisdag, lite segt att gå upp imorse, man jobbar lite i uppförsbacke i början av veckan, man tror den kommer kännas så lång. men när man väl passerat onsdag så vips, är det lördagkväll igen. Idag har har det varit en lugn dag, eller lugn det är väl kanske till att ta i, men ingen vidare stress, saker att göra men inte för mykt. Jag red några hästar i fm som gick sådär, saknar lite power idag, har inte riktigt hämtat mig från gårdagen, dessutom jobbade jag och elin på att trycka ut några av mina muskelknutor i ryggen, vi upptäckte att jag hade/har en hel del, iallfall idag kunde jag känna lite smärta i min rygg sedan gårdagen, vilket inte var jätte angenämt. Men men,
I em hjälpte jag elin med danton, 4åringen jag brukar rida, hon var nöjd o så var även jag, alltid kul att se någon annan rida dom och se om ens  arbete gjort någon nytta, han höll sitt huvud där han skulle och uppförde sig väl hela tiden, mer kan man väl inte begära av honom?

Ikväll är vi trött, igen. Tänkte bara kolla webtv, igen. Och sen gå  o lägga oss tidigt.

Vi hörs

Kärlek

Måndag

Fick team-bilden av tig idag, haha fast, inte alla delar av teamet finns kvar längre.

Idag har det varit en lång och tuff dag, halv7 till halv7 utan paus. Vissa dagar blir så, idag var det utav den anledningen att det var foto dag. Fotografera alla hästar, o det tar sin lilla tid, tills slut tycker jag iaf att det blev många fina bilder, ska säga till när hemsidan är uppdaterad.

 

Så, har  egentligen inte så mykt att berätta, det var en busy liten dag. Nu  har vi duschat oss rena o jag har gjort mig en stor, god latte.

Ska kolla webtv ikväll, hörs imrgon

 

mm

 

Kärlek


Lööördag

Så, det var ena hästen såld, mitt framtida hopp som tävlingshäst, han hann knappt landa här innan han blev såld, nu väntar bara besikting o sen var det klart, lite tråkigt. Danton skötte sig alldeles utmärkt, han kändes mykt bättre än på länge även om jag vet att han kan ännu mer. Dom gillade honom iallafall så pass mykt att dom snart kommer tillbaka o provar igen.

 

Fick även äran att rida Absolut idag, den andra nya hästen med plac i svårt klass. Riktigt stilig häst och STOR, kände mig rätt liten där uppe på hans rygg ,men fin det är han.

 

Det har varit en rätt intensiv dag men tiden har gått fort och stämningen varit nästan på topp.

ikväll har jag och elin kollat in en marknad som alla bara pratat om hela veckan, det var mykt folk där måste jag säga, påminde mig bara om alla andra marknader dom brukar ha här. samma mat , samma marknadsstånd osv. Vi provade på att käka kastanjer som man gör här, höstens första för min del och jag verkligen älskar dom, smakar som en blandning mellan potatis och nötter, Elin tyckte nog sådär om dom, inget märkvärdigt. Sen köpte vi thaimat till henne o körde tillbaka till frauenfeld, körde inom mysiga cafet o drack en kaffe, det är verkligen riktigt varmt ikväll, så vi passade på att sitta ute, det blev med jacka för vår del men många andra satt i bara t-shirt.

Nu ska jag sova gott och imorgon är vi lediga, finns väl inget bättre sätt att spendera en ledig på än med shopping, tänkte väl inte heller det.!! sov gott på er!!


Fredag

Än en gång, det är fredag igen, veckorna går så snabbt...känns som jag alltid skriver det men det finns en viss sanning i det. Som vanligt ser jag väldigt mycket framemot en sovmorgon på söndag. Likaså min syster tror jag. Söndagen är redan lite planerad, det är nämligen så att affärerna i winterthur har öppet ( på en söndag  ! ), vilket händer sådär en gång i halvåret, så då tänkte vi passa på att njuta av shopping, fika o att titta på folk. Kan knappt minnas sist jag kunde gå i stan under en ledig dag o bara slöa, ser framemot det.

Började med att rida Danton idag, han kändes mykt bättre än vad han gjort på länge, han börjar hitta formen igen, imorgon sägs det att det kommer kunder för honom och jag blir den lyckliga att visa honom, om inget annat händer på vägen. Har även kunder på en av dom nya hästarna som jag också ska få visa, jag hoppas mest på att han inte blir såld för det är en himla trevlig häst. Riktigt go och stor.
Kanske att jag ska få starta honom i en liten tävling om han inte blir såld, därför hoppas jag ,haha

Det har varit en lite stressig förmiddag, eller mer händleserik, det är bra ibland för då går tiden snabbt.

Fick trots allt hunnit med rätt mykt imorse så jag har bara lilla luuudi kvar i em, också ska jag hjälpa elin lite med day

Fick veta att jag har lite semeseterdagar över och dom föreslog att jag kunde ta några dagar ledigt med elin innan hon åker hem, så att vi kan hitta på lite saker tillsammans, jag kan se en tur till bergen och shopping som två goda förslag.

Vi hörs

Kärlek

Tordag

Tordag, en lugn morgon. Ridit några hästar och sådär, ingen stress, lung och ro.
Red en av dom nya hästarna idag. Han var riktigt trevlig, ska bli intressant o se hur han kan utvecklas och jag hoppas han får bli kvar här ett tag till. Idag är bara en lugn lugn dag, inget planerat ikväll merän att kolla på idol, det är var vi ska roa oss med.

Igårkväll var vi ute och åt med tig jurg o hennes bror. Vi åkte till en mysig pizzeria i frauenfeld, pizzorna var jättegoda, blev en trevlig kväll med mykt skratt o roligt sällskap. Vi var hemma igen vid tio på kvällen och då blev det sängen direkt.

Jag har börjat få lite ont i min nacke, vet inte hur det kommer sig, men jag tänkte utnyttja elin lite ikväll.

Vila en stund?


Onsdag

klockan är tjugo i två. om 20 min är det dags att kila ner igen. Vi har haft kunder i förmiddags, på två hästar. Båda uppförde sig väl, om det blir nått köp eller inte vet man aldrig förrän senare. Dom kör ingen stress-försäljning här inte, tack o lov.
Dom två nya hästarna som kom igår verkar mykt trevliga båda två, STORA men eleganta.
Riktiga dressyrhästar.

Ridit klart för idag och det har gått bra. Äntligen börjar Danton kännas lite bättre igen, han behövde en liten pause bara.
I em ska jag frisera lite och hjälpa elin med day.
Ikväll ska vi ut o äta med t, j och hennes broder som är på besök, blir nog trevligt

Sen har vi tagit oss igenom halva denna veckan.

Ciaó

ps. Jo,jag saknar dig med storasyster!

Tisdag

Vissa dagar är jag i min egen värld. Idag var en sån dag. Vill mest bara glida omkring och inte prata. Bara vara tyst. Lite tråkig sådär, kan nog min syster tycka i varje fall. Det mesta har gått bra idag. Kom två nya hästar ikväll också, båda två ser riktigt fina ut, en 7åring o en 8åring, 8åring ska redan varit plac i S-klass, inte illa. Ska bli spännande att se dom imorgon. Börjar dagen med kunder på två hästar. Sen åker nog mrrosetti imorgon också, hem till sitt nya hem.

 

Efter jobb idag körde vi o handlade, mat. Mindre kul men vi är rätt grymma på det. Jag för i mig massor med mat nu, elin är duktig på att planera middagar o laga. hur ska jag klara mig sen?

 

Idag är det 3 månader tills jag kommer hem, längtar redan nu, där imellan har jag massa roliga dagar kvar att spendera med sis o en resa till min underbaraste vän i norge, men tänk, det är ett halv år sen jag såg min mor o far sist. Läskigt lång tid.

 

Nu ska jag sova, vi hörs


Måndag

Måndagar känns alltid exrat långa, lite sega sådär.

Men det har gått rätt bra idag trots allt. Har haft mykt värre måndagar, av någon märklig anledning brukar mina ben och resten av min kropp inte sammarbeta på måndagar, man kan liksom inte få ihop det, sitsen är inte tillräckligt stark för att orka med att rida alla hästar, ofta kan jag känna det redan på häst nr 1...sen blir det hårt arbete på häst 2,3,4,5 och 6 om man har en riktigt busy-dag, Får alltid säga till mig själv att fokusera och ta i lite extra, haha, men som tur är, långt ifrån alla dagar är så, idag hade jag en riktigt bra känsla, skulle kunna rida hur många hästar som helst.

 

Idag har elin flyttat in i det tomma rummet här bredvid, hon tänkte försöka sova därinne iallafall, för er som inte redan vet kan jag upplysa om att mitt rum rymmer inga stora yter om man säger så. Trots allt vill jag väl ändå påstå att jag har det mesta här, kök,sovrum,vardagsrum,hall, gardrob, haha allt i ett liksom, eller vad säger du elin? :P

Nej, nu ska vi snart kolla på lite svensk webbtv

 

 

Ciaó


Söndag

Igårkväll drog vi ut, vid 20 kom nadja o hämtade oss, mig elin o birgit.
Vi körde över till tyskland och stannade till på mcdonalds där dom hade ett mc-café, mykt fiffigt måste jag säga. Drack en riktigt  god kopp kaffe o delade en brownie med elin.
Därefter körde vi vidare till dance-palace. Visade sig vara ett trevligt ställe, kanske varit ännu lite bättre med högra ålder. men inte ska vi klaga, mykt folk och bra stämnning. Eftersom vi alla jobbat hårt hela lördagen gav vi upp vid ca halv 2 och körde hemåt igen.

Söndagen började med en riktigt härlig sovmorgon, ställde kl på 11. Sen käkade vi frukost o slöade ett tag. Vid ett bestämmde vi oss för att köra till badet i frauenfeld och njuta av deras relax-avddelningen. Där spenderade vi ett par timmar. Bubblade runt i utomhus jacuzzin. Riktigt nice. Som sagt efter ett par timmar var vi rätt skrynkliga och då letade vi upp en resturang o käkade lunch/kvällsmat.

Ikväll har vi kollat i kapp på idol och druckit lite bubbel. Mykt bubbel idag. Men det känns bra.
Kroppen är fit for fight imorgon

Hörs imorgon igen, är rätt trött. Igen.

Kärlek

Lördag

Blev en snabb tur till affären igår och sen hem o bara kolla tv hela kvällen. Fredagmys
Idag var det än en gång skönt att vakna o veta att det var sista tidiga morgonen för denna veckan. Imorgon, efterlängtad sovmorgon. Sova sova sova

Ikväll blir det utgång till tyskland, blir nog kul

Det sägs att det ska vara kasst väder imorgon, vi tänkte först åka till bergen men sen dom lovat regn har vi ändrat våra planer, nu tror jag vi tar en sväng till inomhusbadet i frauendfeld o bubblar bubbel bad.

Det har gått bra idag annars btw.

Ciaó

freeedahs myys



Slutet på denna veckan är nära nu, igen. Fram tills onsdag eftermiddag går det lite uppför och sen bara tiden springer iväg, sköönt.
En häst har åkt idag och snart åker en till, en bra dag med andra ord. Den ena visade fakriskt elin imorse och dom kommer som sagt o hämtar upp den redan idag
Travat lite bommar med danton idag, för att få honom lite lykcligare och variera arbetet lite, fast vi kan väl konstatera att någon hopphäst lär han aldrig bli, haha
Han tyckte inte det var så märkvärdigt o inte roligare än vanligt arbete
Dom andra två gick också bra idag.

Efter jobb kör vi nog snabbt till en affär och inhandlar lite för att klara heglen och sen blir det fredagsmys, dvs vin, chirre o idol
Sista tidiga morgnen upp imorgon, sen äntligen dags att får sova ut igen. Imorgon blir det nog utgång i tyskland, man vet aldrig, men så ser planerana ut just nu.

Igor jobbar sin sista dag idag, imorgon tar han sitt pick o pack och flyttar, tchüüüüs!






Tordag

Oj, vad jag är mätt..! Har ätit en hel halv grillad kyckling och nu spricker jag snart..!
Härligt
Det har gått helt ok såhär långt, jag är klar med min ridning för idag och elin har lilla day kvar att leka med efter lunch, ska jag låta henne göra en massa trav utan stigbyglar? haha mest för att hon är så mätt hin med..! haha, nej, jag ska vara snäll, som jag alltid är.
Skönt att vara klar, tycker bäst om när jag får färdig ridit allting på fm, jag är alltid lite trög startad efter lunch och har inte så mykt kraft kvar., mesigt!

T o J är tillbaka igen och det verkar som om dom hittat två nya hästar förhoppningsvis, en 7åring o en 8 åring, spännande som alltid

Om det är uppehåll ikväll tar vi oss en sväng till winterthur ikv för lite shoppning, det är nämligen en gågata så fint väder är ett måste.
Annars stannar vi hemma o kollar på tv, härligt det med!
Får se helt enkelt,

Ciaó!

Onsdag

Det var onsdag, redan, första dagarna av denna veckan har gått vädigt snabbt
Tig O J är iväg i tyskland o kollar på hästar, kommer tillbaka någongång idag. Man vet inte när.
Har haft lagom att rida nu dessa dagar, har gått helt ok med dom flesta
Kvällarna har vi bara slappat, det tar på krafterna ibland. Nu börjar alla roliga serier hemma i sverige som vi lyckligtvis kan följa via wewbbtv här. wihooo

Så, idag händer nog inte heller något spec, nu ska jag dricka upp min stora kopp kaffe o sen klä mig
Vi hörs!



Ciaó!

Söndag

Idag har jag o sis varit ute på en härlig söndags tur, vi började med en lååång sovmorgon, typ 12 timmer sov vi, sen gick vi o handlade frukost i chokladfabriken, vid halv 2 tiden körde vi till frauenfeld och besökte mitt favvo cafe. drack en latte,pratade o kollade på folk, eftersom vädert var härligt idag körde vi vidare till steckborn o satt vid vattnet en stund. Nu har vi käkat en pizza och druckit en öl i solen. Ikväll har vi lite att fira så vi tänkte dricka lite bubbel, bra söndag, vi hörs imorgon!!







Hörs snart

Ciaó

Lördag

Dom senaste dagarna har inte hänt såå mykt. Jobbat på som vanligt
I torsdagskväll körde elin o jag till lago i tyskland och shoppade, shoppingkväll nämligen o öppet till 22. Hittade 4 nya tröjor så det var inte fyskam! Vi var hemma vid nio den kvällen tror jag, gjorde inte mykt mer.
Igår var T o J tvugna att köra iväg till munchen för att möte eller nått, så vi fick jobba ensamma, det gick bra ändå. Jag tror jag drabbats av en liten förkylning och igår bestämmde den sig för att skrämma mig lite, efter ett par hästar kände jag hur trött jag blev och svettades o frös om vartannat, mådde skit, sov en stund på lunchen och sen kände jag mig lite bättre igen, det blev en lugn kväll, vi kollade på två avsnitt från idol och åt popcorn.

Det var skönt att vakna imorse o veta att det var sista arbetsdagen denna veckan, ska bli sååå skönt att få sova ut imorgon, äta en god frukost o bara ha en lugn dag utan jobb.
Ikväll tänkte vi gå ut o käka något elin o jag, ska bli nice, sen kolla tv/film

Snart dags att jobba igen, vi hörs

Ciaó

Onsdag

Fintfintfint
Igårkväll åkte vi iväg till steckbron för att njuta kanske en sista gång av solnedgången och utsikten i det fina vädert, man vet aldrig, det blir bara mörkare o mörkare om kvällarna. Vi satt där en stund och drack en öl, märkligen nog kom det en kille gående med två hundar som han badade i sjön och jag hörde att han pratade svenska, haha, det är så ovant att höra det här liksom, pratade lite och sen gick vi vidare, körde till en mysig liten resturang precis vid vattnet, kunde sitta ute, även om det var rätt så svalt gick det bra med jacka på. Åt middag och pratade sen blev det hem i säng.

Idag har vi ridit på som vanligt, Ludi var finfin idag, han är en så rolig häst.
J kom tillbaka från tyskland med en ny häst, den ser trevlig ut ska som alltid bli spännande att se den första gången imrogon.

Ikväll blir det bara till att slappa o ta igen lite missade svenska tvprogram, nice

Ciaó

tisdag

Tisdag tisdag tisdag. Fint väder har vi idag med, närmare 26 grader nu i eftermiddag, och sol.
Har hunnit med att rida 4 hästar i morse och har en kvar i em. Danton var jätteduktig idag, förvänd galopp, övergång och allt satt han perfekt, duktig bebis. Sen var jag ute på babytur med birgit o treåring chica för första gången, hon var duktig hon med och ludi gjorde en pefekt insatts som barnvakt.
Herkues åkte imorse, han fick en oneway-ticket till tyskland tror jag, tyvärr. Han var så trevlig!
J tar med sig en ny häst tillbaka, en fin 7åring tydligen. hm
Elin har ridit två hästar i em och om hon har riktig tur får hon en longeringslektion i em. Alltid nyttigt.
Jag skumpar runt på eurostar som är rädd för tunnan i hörnan, underbart.
Bortsett från det så blir det lite städning här o var. Putsa lite på hästarna kanske.

Ikväll tänkte vi köra till Steckborn och sen gå ut o äta någonstans.

Ciaó

helgen

Okej, i lördags var vi bjudna på rockfest. B pojkvän organiserade ett stort partaj tillsammans med några vänner.
Elin och jag körde dit vid halv nio och folket där var rätt så intressant, många man kunde ha roligt åt. haha.
Efter lite för starka blandningar körde vi hem, typ vid 1. Dagen efter vill jag helst bara glömma. Min stackars kropp vad jag utsatt den för. Mådde rätt kasst om man säger så, kl halv sex på kvällen kunde jag tvinga i mig något att äta för första gången och drack en cola, sen började jag må bättre. Stackars elin fick assistera mig hela dagen. haha..

Men idag mår jag bra igen. Har ridit 5 hästar i fm och elin har ridit två, hon rider dream i em och sen är vi klara för idag.
Idag har vi käkat tacos till lunch, supergott!! Elin hade med sig kryddor hemifrån så att köttet fick precis rätt smak, mums.

Kanske att vi kör o handlar ikväll, men vet aldrig. Annars hittar vi väl nån film att se på kanske
Kollade på världens gulligast klipp på svt hemsida med mamma o ulla, så söta! o så speciellt att se dom när dom var i typ vår ålder. Fan vad grymma ni var i allafall, fast det är ni fortfarande också


Vi hörs

Lördag

Lördag idag, sista arbesdagen sen har vi lite helg, ska bli skönt med en sov morgon, det har vi gjort oss förtjänta av.
Har ridit och fixat i morse, i em har vi kunder på 4 hästar och jag har en kvar att rida.
Ikväll blir det en sväng till ett rockparty som birgits pojkvän organiserar, får se vad det är för något. Utomhus så det kommer till att vara KALLT..!
hm, får se hur länge vi står ut med kylan, idag är det en riktig höst-dag, fin, men man kan ju känna av att hösten är här, inte lika varmt o skönt längre.

Nu har vi käkat lunch, jag lagade pasta med pesto, någon som jag levt på nu dom senaste veckorna, men jag gillart!
Elin gjorde det också, första som jag lagat som hon faktiskt gillar, hon är lite svårt med sånt.
Hon gillade inte grönsaksbiffarna, dom älskade jag, och hon gillade inte med pasta-fylld-med-köttfärs-i-tomatsås på konservburk heller. Den brukar jag tycka är helt ok, går snabbt och med tillräckligt mykt ketchup smakar den helt förträffligt!!
Tror hon har blivit lite bortskämd med fin mat hemma kanske :)
Den saknar jag också

25min kvar av vår lunch

vi hörs
Ciao

Vår torsdag

Igår anlända Elin!
kl ett var jag på flygplatsen för att hämta upp henne, i tid!
Innan dess hade jag ridit 5 hästar. Dom gick bra allihopa om jag inte minns fel. T o J är iväg i tyskland för att kolla på hästar och kommer hem ikväll igen.

Igår när vi kom tillbaka fick Älgen vila sig lite och göra sig lite hemmastad medans jag jobbade klart. Vi hjälptes åt med kvällsfodrningen sen.
Det blev middag på chockladfabriken, var helt ok, sen tillbaka igen.
Vi har sovit bra om man bortser från åskan i natt/morse som väckte oss båda, JÄKLAR vad det blixtrade!

Idag var första arbetsdagen, så långt har det gått mykt bra!
Elin red två av hästarna från min lista och det gick kanon
Klara med all ridningen så i em ska vi mest ryckta hästar och så
Efter jobb måste vi köra o mathandla, hur kul det nu är..haha

Nej, snart dags att börja igen.

vi hörs
Kärlek

Min tisdag

Fatta imorgon kommer min syster hit!!! LÄNGTAR, och nej mamma, vi ska inte slå ihjäl varandra efter några dagar haha, ingen fara!

 

Idag skulle vi ha haft kunder på 4 hästar men redan igårkväll ändrades planerna, från 4 till 2. Varav Danton var en av dom som inte behövdes visas.

Imorse flätade jag eurostar o loristan och gjorde dom fina. Kunderna kom vid nio men vi visste inte säkert fall dom vill kolla på någon av hästarna överhuvudtaget och i slutändan testade dom inte någon av dom, ogjord arbete men det kan hända ibland :)

Red Herkules som första häst idag, han var fin som alltid, men inte så lätt som han ser ut när Tig rider honom. Långt ifrån så lätt.

Häst nr2 blev day, den skrämda lilla saken, red honom i ridhuset idag, mest för att slippa massa bråk med honom. Med tanke på att han snart åker igen så ser jag ingen idé i bråka med honom om vita stacket, det är absolut till ingen nytta.

Han gick fint idag.

Red dream efter det, hon kändes mykt bättre idag, gick mykt snabbare att få henne rak och stadig, duktig häst. Tänkte rida igenom ett dressyrprogram med henne idag men väntar tills imorgon istället.

Danton fick bli sista ut innan lunch. Det visade sig att gårdagens program var perfekt för honom, ett hårt ridpass och sen få bocka och göra sig av med sin energi på lina. En liten bebis som han samlar på sig så mykt energi och behöver få utlopp för den ibland. Han behövde det verkligen igår!

Idag var han kanonfin och hade gått super om vi visat han för kunderna.

Jag passade på att rida igenom dressyrprogramet med honom istället och sen fick det räcka.

 

Har två kvar i em

Ikväll ska jag köra o klippa mig + färga min utväxt, nice, sen blir det till att städa rummet lite inför systerns inflyttning :)

 

Kärlek

Btw, lägg märke till hur jag kallade gårdagens inlägg för "min onsdag"...förvirrad människa.


RSS 2.0